Vad är Asymmetrisk Body Balancing?

August 21

Asymmetrisk kroppsbalansering är den kombinerade användningen av både Paul St. Johna € s neuromuskulär terapi och hatha yoga för att finna lindring från smärta eller obehag och förvärva homeostas och jämvikt. Asymmetrisk kroppsbalansering förknippas ofta med holistisk medicin eftersom den försöker att behandla orsaken till symtomen och inte bara symptomen själva.

Paul St John och hans smärta behandlingshem, inrättades 2004, använder den mest moderna icke-invasiva tekniker för att fokusera på relationen mellan muskler, ligament, fascia, mjukvävnad och nervsystemet. Genom att förstå vilken typ av anpassning och symmetri i kroppen, St Johna € s behandlingar kan behandla de bakomliggande orsakerna till smärta. Itâ € s denna förståelse som smälter så bra med Iyengar yoga som en kompletterande behandling, eftersom det stärker musklerna och ökar cirkulationen vilket främjar läkning.

Iyengar yoga är ofta förknippad med asymmetrisk kroppsbalansering. Detta följer den mer traditionella formen av hatha yoga kallas ashtanga yoga. Denna form av yoga används för att lugna sinnet, intellektet och egot och passa kroppen.

Asymmetrisk kroppsbalansering härstammar från begreppet kroppen som den är och inte som den borde vara. Det första steget för att få balans i någon del av ditt liv är ett accepterande av hur saker och ting är. När du ser saker som de är kan du balansera den yttre kroppen med energier den inre kroppen för att skapa en allmän känsla av balans eller välbefinnande.

De idéer och läror asymmetrisk kropp balansering genom båda dessa tankeskolor görs populär igenom en hel del ergonomiskt vänliga verktyg. Att hålla handlederna förhöjda är ett försök att balansera aktivitet skriva mot tendensen att låta handlederna sjunka. Svankstöd i bilar och stolar är utformade för att stödja ryggmusklerna mot skadan sitter under långa perioder kan göra.

Om du tror att du € re alltför stel eller kanske med alltför stora smärtor för att öva dessa tekniker bör du tala med din läkare. I många fall asymmetrisk kropp balansera genom terapi och yoga hjälper dig att återfå en viss flexibilitet. Yoga ska aldrig vara en tävling är alltid en praxis. Fokusera på vad du kan göra i dag för en bättre känsla av välbefinnande i morgon.

  • Asymmetrisk kroppsbalansering innehåller Iyengar yoga.