Hur väljer jag det bästa hem rättsmedel för Age Spots?

August 18

Det finns många naturliga hem rättsmedel för åldersfläckar. Vit vinäger och äppelcidervinäger används ofta som ålder plats huskurer, som är andra ämnen med sura egenskaper, inklusive citronsaft, kärnmjölk, och ricinolja. Även om dessa ämnen kan tillämpas som det är direkt på huden, är många kombineras med andra ingredienser som honung, yoghurt och lök saft, i ålder plats hem åtgärda recept. Välja den bästa hem botemedel kan bero på vilka ingredienser du har på handen.

Åldersfläckar, som också kallas ibland leverfläckar eller solfläckar, är bruna, svarta eller mörkgrå hud missfärgningar. Dessa missfärgningar kan förekomma på handryggar, ryggen, nacken, ansiktet, och andra delar av kroppen. Fläckarna är mest sannolikt att visas på hudområden som ofta utsätts för solen.

Citronsaft, som ofta används som en blekning ingrediens, anses av många vara den mest effektiva av de naturliga hem rättsmedel för åldersfläckar. Det finns många sätt att använda citronsaft som en ålder plats hem åtgärda. Det enklaste sättet är att lägga lite citronsaft på en bomullstuss och applicera den direkt till åldersfläckar dagligen. En annan är att blanda färsk citronsaft med honung och applicera blandningen till de åldersfläckar två gånger om dagen.

Vinäger är en av de vanligaste hem rättsmedel för åldersfläckar. Den innehåller ättiksyra, som är mild nog att användas på huden, inklusive ansiktet, men kan blekna åldersfläckar med regelbunden användning. Minst en gång om dagen, sätta lite ättika på en bomullstuss och applicera den direkt till åldersfläckar.

Många recept för ålder plats huskurer använder vinäger som en huvudingrediens. I ett recept, är äppelcidervinäger kombinerat med saften av en lök. Löken juice och vinäger blandningen appliceras sedan på de åldersfläckar i ca 30 minuter innan den tvättas bort.

Aloe vera är förmodligen en av de enklaste hem rättsmedel för åldersfläckar. Det fungerar genom att hjälpa till att ta bort döda hudceller, avslöjar den yngre, mindre missfärgad hud under. Detta hem avhjälpa fungerar bäst när man använder aloe vera gel från en levande växt. Ungefär två gånger om dagen, ta bort ett blad från växten, pressa ut gelen, och applicera gelen direkt till åldersfläckar.

En av de äldsta hem rättsmedel för åldersfläckar är kärnmjölk. Kärnmjölk innehåller mjölksyra, en exfoliant som hjälper kasta bort döda hudceller och stimulerar tillväxten av nya hudceller. Tillämpa kärnmjölk varje dag kommer att orsaka åldersfläckar att blekna med tiden.

  • En av de äldsta hem rättsmedel för åldersfläckar är kärnmjölk.
  • För att lätta åldersfläckar, är det viktigt att använda huskurer konsekvent.
  • Aloe vera gel är ett naturligt botemedel mot åldersfläckar.
  • Ålder plats behandlingar kan innehålla honung.
  • Äppelcidervinäger är ett populärt hem botemedel mot åldersfläckar.
  • Det finns många naturliga hem rättsmedel för åldersfläckar.
  • Åldersfläckar förekommer ofta i områden som ofta utsätts för solen.