Hur får jag ett socialt arbete certifikat?

March 8

En socialarbetare är någon som har studerat sociala frågor och påverkan på individer och familjer. Det finns fyra krav för att få ett socialt arbetsintyg: en godkänd eftergymnasial utbildning, registrering i fortbildning, få den nödvändiga erfarenheten, och framgångsrikt slutföra den nationella tentan. Detta yrke är hårt reglerad, på grund av den stora mängden inflytande och makt de har att fatta beslut som påverkar en individ eller familyâ € s liv.

För att arbeta som socialarbetare, måste du ha ett socialt arbetsintyg. Detta dokument ger en anställd för att använda titeln socialarbetare när det handlar kunder och andra tjänsteleverantörer. I vissa stater är ett socialt arbetsintyg utfärdas till anställda som har för att få ytterligare kurser eller erfarenheter att kvalificera sig för socialarbetare nationella prov. Läs kraven för ditt tillstånd innan du ansöker om en position som socialarbetare.

Alla socialarbetare måste ha minst en bachelorâ € s examen i socialt arbete, sociologi, straffrätt, mänskliga tjänster eller psykologi. Allt fler socionom byråer kräver ett Mastera € s examen i socialt arbete, men det är inte obligatoriskt. En examen i socialt arbete är perfekt, och låter kandidaten att omedelbart söka arbete inom området för social service.

De sociala arbetsintyg krav varierar beroende på stat, men alla kräver särskilda kurser i socialt arbete. Dessa kurser omfattar avancerad familjerätt, domstolsförfaranden, och första hjälpen. De obligatoriska kurser finns tillgängliga på kvällen och helger genom ett brett utbud av community college. Online-kurser blir allt mer populärt, på grund av den ökade flexibiliteten för heltidspersonal.

Vissa program socialt arbete grad inkluderar ett term, som tillåter studenter att få den erfarenhet som krävs. Om du inte har den erfarenhet som krävs i de olika områdena socialt arbete, kan de nödvändiga timmar erhållas via din position i ett socialt arbete byrå. Granska listan över nödvändiga timmar att kvalificera sig för arbetsintyg sociala. Håll koll och se till att du uppfyller dessa krav. Certifikatet är begränsad till en 24 månaders period.

Den nationella prov för socialt arbete hålls fyra gånger per år. Framgångsrikt slutförande av examen är nödvändig för att bli en licensierad socialarbetare. Tentan i en kombination av flera val och korta svar på frågor. Det finns flera företag som erbjuder socialt arbete examensförberedande kurser för att hjälpa dig att förbereda. Du kan inte bli en licensierad socialarbetare tills du återerövra och klara testet.

  • Registrering i fortbildning är ett sätt att tjäna en socialt arbete certifikat.
  • En kandidatexamen i socialt arbete, kan mänskliga tjänster eller psykologi hjälpa en individ att bli en socialarbetare.