Vad är Eyeliner Borstar?

August 20

Eyeliner borstar används som ett alternativ till en penna för att de tillämpar eyeliner i ett exakt sätt utan stötar och medar. En kosmetisk borste eyeliner liknar en pensel, med en plast eller trähandtag. Många av dessa borstar är gjorda av naturligt hår från ponnyer eller getter. Denna typ av pensel verktyg används dessutom med flytande, gel, pulver och grädde liners. Det finns flera typer av eyeliner borstar inklusive vinklad, bra, superfin, kladd och ergonomiska penslar.

Vinklade eyeliner penslar är de vanligaste. De är också kända som böjda och sneda borstar. Den största fördelen med den vinklade borsten är att en person kan använda fodret samtidigt som du tittar i spegeln och utan hennes hand i vägen. Detta utformar Borsten kan användas med alla typer av liner. En böjd eyeliner borste kostar vanligtvis runt $ 20 $ (USD).

Fine eyeliner borstar används för att skapa tunna, men ändå kontrollerad, linjer på de övre och nedre franskanten. Fina borstar kan användas med flytande eller gel liners, för att skapa en dramatisk effekt, eller med torra, pulveriserade foder för ett mjukt utseende. Denna stil av eyeliner borste kostar runt $ 10 USD.

Superfine eyeliner borstar används oftast i professionella applikationer. På grund av den fina, avsmalnande borst, är denna borste typ bäst för att skapa dramatiska effekter runt ögonen. De används ofta i samband med mörk, våt ögonskugga, eftersom den tunna linjen är knappt synlig med ljusa nyanser. Denna typ av kosmetiska borste kostar ca $ 6 dollar.

Smeta eyeliner borstar används för att skapa en varm, rökig effekt runt ögonen. Denna typ av borste har en svamp stil spets, istället för den normala naturliga hår. Smeta borstar används oftast med pulveriserad liner, så våt liner skulle smeta istället för smetar. De är också mycket effektiva på att blanda eyeliner till fransraden. Denna stil är billigare på ca $ 2 USD.

Ergonomiska eyeliner pensel verktyg är utformade för bekväm hantering. De är ofta bredare vid basen, vilket innebär att användaren kommer att uppleva mindre obehag; detta tillåter också borsten att stå på dess ände när den inte används. Ergonomiska eyeliner penslar har platta, fyrkantiga borst, vilket innebär att produkten kan lätt appliceras närmare fransraden. Denna typ av borste är perfekt för att applicera krämen stil liners. En standard ergonomisk eyeliner borste kommer att kosta användaren ungefär $ 8 USD.

  • Många eyeliner borstar är gjorda av naturligt hår från ponnyer eller getter.