Vilka är de bästa tipsen för Ice Cream Refrigeration?

June 5

Vissa glass kyl tekniker kan användas för att hjälpa till att bevara smak, konsistens och livslängd av dessert för så länge som möjligt. Faktorer som rätt förvaringstemperatur och förpackning kan göra en stor skillnad. Andra aspekter, såsom hantering av glassen, också kan påverka produktens kvalitet. Glass kyl problem som möter kommersiellt producerade produkter är mestadels delas av hemlagad versioner, även hemlagad sorten lider mer från potentiella förstörelse om de inte förvaras på rätt sätt. Att uppmärksamma den typ av glass kylning som används innan du köper den kan också bidra till att garantera bästa resultat efter en tid i frysen.

En av de viktigaste aspekterna av glass kylning är temperaturen hos frys i vilken det lagras. Den perfekta temperaturen för glass kylning är 0 ° Fahrenheit (ca -17 ° Celsius). En frys som är över 10 ° F (cirka -12 ° C) kommer att tillåta bildandet av iskristaller inuti glassen, vilket orsakar både textur och smak försämras. Om man har förmågan att lagra glass vid en temperatur på -13 ° F (-25 ° C) eller lägre, då det kommer att bevaras i ett stabilt tillstånd och kan hållas under en mycket lång tid utan några skador på kvaliteten .

En annan del av god glass kylning är att vara medveten om att den porösa natur glass kunde rita små mängder fukt ur luften. Detta innebär mat i frysen som avger fukt kan hamna skämd smak av glass. Detta kan undvikas genom att hålla alla livsmedel förseglade och täckt, inklusive glass. Att hålla glass i en plats skild från andra livsmedel också kan hjälpa till.

Bildandet av iskristaller är en av de viktigaste saker att undvika under glass kylning. Detta kan inträffa när glassen är delvis upptinad, som när som serveras, och sedan placeras tillbaka i en frys. Det kan också hända när glassen lagras på dörren till en frys, där det regelbundet utsätts för varma temperaturer varje gång dörren öppnas.

För att slippa iskristaller som bryter ner smaken och texturen hos glass är det viktigt att tjäna det snabbt och få den tillbaka i frysen så snart som möjligt. Glass också bör förvaras i baksidan av frysen, bort från dörren. Under långa perioder av glass kyl-, kan det hjälpa att täcka den exponerade ytan av den förpackade glass med plastfolie så att ytan inte utsätts för luft. Glass är nästan alltid bäst när konsumeras inom 30 dagar efter köpet, eller inom en vecka om hemlagad.

  • En glasstrut.
  • Mjukglass.