Hur Declutter Kök Bänkskivor

September 9

Bänkskivor är de mest förbisedda posten i många kök. Räknaren är där du ställer ut och laga mat (oftast på en skärbräda), stack plattor, sätta apparater, och förlorar bilnycklar mitt i röran. En ren, klar bänkskiva kan inspirera stora måltider:

  • Håll räknare snyggt och rent. Matlagning går mycket snabbare när du har tillräckligt med utrymme för alla dina ingredienser, verktyg och köksredskap. Så många köksbänkarna är belamrad med grejor att de blir nästan värdelösa.
  • Lägg bort apparater du inte använder ofta. Den viktigaste nyckeln för att organisera din mot rymden är att hålla det klart för de flesta saker. Såvida du använder en apparat åtminstone flera gånger i veckan - det kaffebryggare, brödrost och mixer, till exempel - lägger undan. Det är värdefulla arbetsutrymme du fylla upp med allt det där.
  • Håll icke-kök objekt utanför de bänkskivor. En köksbänk är inte en tidningsställ, växthållare, vin bin, eller telefon bokhylla, så försök att inte använda den för dessa ändamål, om du verkligen vill laga mat.