Vad är en Heat Transfer Machine?

August 5

Från baseball hattar till T-tröjor, ryggsäckar till att dricka muggar, har nästan varje punkt i dagens samhälle någon form av design på den. Skillnaden mellan de mönster är de mekanismer genom vilka de utförs. En kostnadseffektiv, miljövänliga och hållbara sättet att göra detta är genom att använda en värmeöverföring maskin, som ibland kallas en värme press överföringsmaskin. Eftersom det är en billigare teknik, har värmeöverförings maskiner blivit mer och mer populärt att trycka mönster på T-skjortor och andra objekt.

En värmeöverföring maskin använder samma bläck som den genomsnittliga bläckstråleskrivare använder, liksom en explosion av mycket varm värme, upp till 600 ° F (ca 315,56 ° C). Ibland speciella bläck eller färgämnen används, speciellt om produkten som skrivs kommer att utsättas för extrema förhållanden, som diskmaskin säker mugg eller en utomhus banner. En värmeöverföring maskin kan komma i många former för att skriva ut på många produkter, men de två vanligaste värmeöverförings maskiner är valsen typ och den roterande trumman sorten. Var och en har sina fördelar och nackdelar, men de båda har samma krav: bläck eller färgämne, värme och lite tid.

Plattan typ av värmeöverföring maskin är oftast tillräckligt stor för att kunna skriva ut en design på en T-shirt, även om de kommer i ännu större storlekar. Det öppnar som en bok, och den post som ska skrivas ut placeras i värmeöverföring tryckpress. Objekten skrivs av dessa plattan stil värmeöverförings maskiner är oftast ganska platt - T-tröja, tote bags och annan dräkt, samt trä och klinker. Designen är vald och placeras på objektet som ska skrivas. Operatören av maskinen stänger sedan maskinen och håller den stadigt tills den värms upp tillräckligt för designen att bli permanent.

En roterande trumma värmeöverföring maskin passerar design och den post som ska skrivas ut mellan två gigantiska rullar som tillämpar nödvändiga värme och tryck. På grund av hur denna maskin är strukturerad, en operatör av denna typ av värmeöverföring maskin upplever mindre belastning, även med pneumatisk teknik läggs till vissa valsar när typer, operatörer inte längre lyfta tunga föremål eller oroa stammen från att använda antingen maskin . Grundläggande för valsar modeller, några små nog att få plats på hemmet bordsskivor, är billigare än större maskiner som har fler funktioner och används för större skala utskrift projekt.

De mönster för en värmeöverföringsmaskin består som regel av bläck placeras på en bit bärare papper. Beroende på ytan tryckt på, kan konstruktionen vara aktuell i bara naturen och kräver extra tätningsmedel, om ytan inte är porös. Om ytan har tryckts på är porös, såsom fiberbaserade objekt, då färgämnet sjunker in fibrerna, och processen kallas en sublimeöverföring. Mönstren kan köpas i bulk från en leverantör, eller skapas och skrivas ut med ett grafikprogram och datorn eller, i vissa fall, kan även göras med hjälp av en färgkopiator och specialpapper.