Hur minskar jag kroppsfett?

July 15

De bästa sätten att minska kroppsfett är att både designa din kost och hålla sig till ett schema av motion som regelbundet bränner kalorier. Den vinster kropps fett när skjutande kalorier konsumeras men inte bränns bort genom motion, så att hålla sig till en diet som minskar ditt kaloriintag är det första steget i arbetet med att minska kroppsfett. Du behöver inte nödvändigtvis måste äta mindre fet mat, även om det är en bra idé att göra det. Tanken är att minska kaloriintaget, inte nödvändigtvis fettintag.

En bra övning rutin för att minska kroppsfett kommer att vara en som ökar hjärtfrekvensen och håller det där under en längre tid. Går eller springer på ett löpband, med hjälp av en elliptisk maskin, eller cyklar inomhus eller utomhus är alla bra sätt att rampa upp pulsen till optimal fettförbränning zoner. Du kan beräkna din optimala pulszon genom att antingen besöka en tränare på ditt lokala gym eller använda någon av de många pulsräknare tillgängliga online. Du behöver inte nödvändigtvis vill arbeta så hårt som du eventuellt kan; snarare, vill du träffa din målzon och arbete på vistas där.

Kardiovaskulär träning är ett stort steg i rätt riktning, men du kommer också vill inkludera en styrketräning träningspass i din strävan att minska kroppsfett. Muskelvävnad har en större kapacitet för att bränna kalorier än fettvävnad gör, vilket innebär att starkare du är, desto snabbare kommer du att minska ditt kroppsfett. Det bästa med att bygga muskler är att din mer muskulös kropp kommer att bränna fett under hela dagen, inte bara när man tränar på gymmet.

När du utformar din nya diet, är det inte nödvändigt att skära ut alla dina favoriträtter. I själva verket kan göra så vara kontraproduktivt, eftersom du kommer att vara mer benägna att binge efter flera dagar eller veckor av bantning. Tanken är att minska mängden kalorier du tar in, så äter mindre av dina favoriträtter kommer att göra mer för att gynna din insats för att minska kroppsfett än att bara eliminera dessa livsmedel helt och hållet. Välj livsmedel som har ett lägre kaloriinnehåll och livsmedel som främjar hög energi. Frukt och grönsaker är alltid ett bra val, men glöm inte att ta med en tillräcklig mängd protein.

  • Registrera dig för en aerobics klass kan hjälpa en person att minska kroppsfett.
  • En person med en kroppsfett procent större än 35 anses vara överviktiga.
  • Styrketräning är ett sätt att minska kroppsfett.
  • Går eller springer på ett löpband hjälper till att bränna fett.
  • En hälsosam kost och regelbunden aerob träning kan hjälpa skurna inches (cm).