Vad är Moose Tracks Ice Cream?

November 26

Älg Tracks Glass är en smak som säljs av Denali Brand glass. Det är märkt enligt Denali Originals division och är upphovsrätten Denali Flavors, Inc. Familjen av smaker är kategoriserade efter den underliggande ingrediens i choklad eller jordnötssmör bitar utspridda i glass för konsistens, smak och visuell förbättring.

De bitar inom Moose Tracks glassen är faktiskt tänkt att likna fysiska älg spår från det vilda. Namnet fångats på med konsumenterna och ledde till en stark försäljning av den ursprungliga smaken, så fler smaker av Moose Tracks familjen tillkom. Varumärket drivs av en man och hustru team som använder oberoende mejerier att tillverka sin glass. De är kända som ett av de mest framgångsrika Glass smaker i Förenta staterna.

Älg Tracks glass fångades på i popularitet i mitten av 90-talet. Medan varumärket är uppbyggd kring Moose Tracks, har det över 30 smaker totalt. Älg Tracks glass finns i de flesta livsmedelsbutiker och bekvämlighet butiker i USA.

Det finns sex typer av Moose Tracks glass. Några av de mer populära alternativ inkluderar Original Moose Tracks, Choklad Moose Tracks och Extreme Moose Tracks. Bear Foot Brownie är en liknande smak som säljs under varumärket, men det är inte officiellt betraktas Moose Tracks; den består av vaniljglass med sega brownie bitar. Vissa smaker har endast en typ av godis behandla blandas in i glassen, medan andra har en kombination. Godis kan innebära jordnötssmör eller choklad och och ibland båda.

Original Moose Tracks glass består av jordnötssmör koppar och Moose Tracks fudge. Chokladälg Tracks är mycket lik men innehåller chokladglass i stället för vanilj. En något annorlunda variant, Extreme Moose Tracks görs också med choklad glass och fudge men inkluderar fudge fyllda koppar i stället för jordnötssmör.

Det finns en butik locater tillgängliga online för att hitta närmaste distributör av Moose Tracks glass. Älg Tracks har också en stark PR-team bakom produkten, scoring glassfläckar på lokal och nationell news. Varumärket har också köra kampanjer för att skänka pengar till välgörenhet, samtidigt sponsra triathlon och andra lokala evenemang. Deras officiella webbplats har ett nyhetsarkiv av medierapportering involverar Moose Tracks produkten. Älg Tracks har också en populär merchandise linje kläder och tillbehör.