Få din tvätt vita vitare än vitt

April 1

Jag hade en favorit vitt linne för ungefär ett år. Jag bar den med många av mina kläder och det blev snabbt en stapelvara i min garderob. Döm om min bestörtning sedan när jag insåg att min vita linne letade mer gråblå än vitt, mer talande än sofistikerad och rent snitt. Det finns inget som en ljus vit skjorta, blus eller linne; ibland vithet ett klädesplagg kan kvitta hela din outfit. Omvänt kan en talande vit något allvarligt skada ditt utseende. Nyckeln är då att tvätta vittvätt så de överskrider gränserna för vithet!

En av de största nycklarna att komma ihåg är att tvätta vittvätt regelbundet. Speciellt när det kommer till svettfläckar, du vill eliminera dem så snart som möjligt och hindra dem från att någonsin sätta in. Om du tvättar dem ofta och använd en fläck behandling på underarmarna (eller någon annanstans där gulnande kan inträffa) då du " ll vara stormsteg inför den fruktade gula armhålan fläcken.

En annan taktik att använda när förhindra gulfärgning är att lägga en halv kopp bakpulver, en beprövad blekmedel, till en vanlig tvätt för att ge din blekmedel ett uppsving. Med denna metod du vill minska mängden blekmedel du använder med hälften.

En av de andra beprövade metoder är att använda Cascade eller annan diskmedel i din tvättlaster. Kombinera diskmedel med Calgon avhärdare, och Borax att skapa en effektiv blekning verktyg. Sätt i en halv kopp av flytande produkter och en fjärdedel kopp av Calgon och Borax, lägg till varmvatten, låt dem lösas upp helt, och du har ett försökt och sant lösning för vitare dina vita utanför deras inbillade potential!

Du kan även göra vita strumpor bländande ren. Även grådaskig svett strumpor kommer ut vitt när du blöta dem i en lösning av en halv kopp citronsaft eller två matskedar maskindiskmedel i en gallon super varmvatten. Blöt i trettio minuter, eller över natten om de är mycket smutsiga.

Det finns flera effektiva sätt att vitare dina vita och bevara ljusstyrka dina vita. Vitt är en viktig färg i någon garderob, oavsett om det är en tillfällig eller professionell en, och du måste se till att du söker så skarp som du kan!