Med hjälp av en lista mäklare att bygga din e-postmarknadsföring Kontakter

April 9

En lista mäklare är ett marknadsföringsbolag som samlar och säljer kontaktinformation för e-postmarknadsföringssyfte. Om du bestämmer dig för att bygga en lista med hjälp av en lista mäklare, vara medveten om de stora skillnaderna mellan att få en lista på fysiska adresser och / eller telefonnummer och få e-postadresser.

Vanligtvis gör en lista mäklare du att köpa en liten lista baserad på matchande data i en större lista dina specifikationer. Om du vill använda en ansedd lista mäklare för att få e-postadresser, ISN processen € t riktigt så enkelt, främst på grund av e-postadresser på en mäklade lista måste, enligt lag, vara tillstånd baserade.

Skaffa e-postadresser från någon lista mäklare är full av potentiella fallgropar. Om mäklaren du väljer doesnâ € t förstå eller följa tillståndslagar och trender i konsumentlandskapet, skicka e-post till personer på listan kan landa dig på en svart lista, vilket skadar din bild och din förmåga att skicka e- post. Observera att de flesta EMPs avskräcka eller förhindra hyrda listor och nästan aldrig tillåta köpta listor.

Att köpa en bekräftad-tillstånd e-post kontaktlista

Bekräftat-behörighets listor är det enda hållbara alternativet för att skicka e-post via list mäklare. Dessa listor kan vara ganska dyra eftersom theyâ € re svårt att få och innehåller e-postadresser som tillhör personer som (åtminstone för tillfället) är intresserade av att ta emot vissa typer av information. Du kan räkna med att betala mellan 10 och 30 cent per e-post adress för att skicka en enda e-post till en bekräftad-behörighetslistan.

Akta dig för förmodade bekräftad-behörighetslistor till försäljning som en datafil. Kvalitets bekräftad-behörighets listor är för värdefull för att sälja och är alltid hyrs ut.

Bekräftat-behörighetslistor varierar i kvalitet, så kom ihåg att be någon mäklare några tuffa frågor om den process som används för att få tillstånd:

  • Var och hur de e-postadresser erhölls: Se till att alla online-formulär som används för att erhålla e-postadresser bad om uttryckligt tillstånd att dela e-postadressen till skillnad anger användning i en separat tillstånd policy. Om tillstånd gavs genom att markera en kryssruta, se till att abonnenten måste markera kryssrutan för att prenumerera i motsats till att lämna en förvald box som det är.
  • När tillstånd bekräftades: Lista abonnenter kan inte minnas att välja in om tillstånd bekräftades vid uppkomsten av tecknings och tiden har gått mellan den ursprungliga bekräftelse och e-post som du tänker skicka. Fråga listan mäklare att ge opt-in datum med någon provlistan eller räknas.
  • Hur intressen väljs: Vissa listan mäklare göra antaganden om deras subscribersâ € intressen baserat på var informationen samlas i motsats till mäklare som faktiskt ber abonnenter att välja eller ange sina intressen. Se till att ränte uppgifter har lämnats av abonnenten innan du betalar en extra avgift för ett räntebaserat listan.

Den eldprov kvalitet för en bekräftad-behörighetslistan är om abonnenterna minns väljer in och förväntar ett e-postmeddelande från dig som ett resultat.

Hyra en e-postmarknadsföring kontaktlista

Att hyra en lista innebär att listan mäklare ger dig aldrig e-postadresser som används för att skicka e-post. Istället förse dig innehåll till listan mäklare, och listan mäklare format och skickar din e-post till listan.

Eftersom listan hyra köper endast en sändande möjlighet, se till att inkludera en sign-up länken i din förmedlade e-post. Du kan sedan lägga till din egen lista potentiella kunder som är intresserade av dina varor men Arena € t köpa det ögonblick de får din förmedlade e-post. Om listan mäklaren doesnâ € t låta en prenumeration länken i e-post, se till att alla länkar i din förmedlade e-post leder till en målsida som innehåller din sign-up rutan, knappen, eller länk.

Om du kan fånga försäljning och information med hjälp av en hyrd lista, se till att din e-post fortsätter att möta eller överträffa alla möjliga professionella normer för att hålla abonnenterna intresserade och glada över att vara med på listan efter att theyâ € ve bekräftats.