Så här fyller ansöknings Cover Blanketter

May 4

Många grupper av bidrags beslutsfattare, från grunden till företag, har skapat sina egna anpassade gemensam bidragsansökningsblanketter och format. Dessa typer av vanligt utvecklade och begagnade former och format finns på stiftelsens Centers hemsida.

Ingen grupp finansiärer använder exakt samma formatering eller former. Så, i följande lista, hittar du de mest efterfrågade informationsfält som du kan förvänta dig att se med något av programmen på statlig nivå och Regionförbundet Grantmakers gemensamma ansökningar:

 • Organisation namn, skattefri status, år organisation bildades, ansökningsdatum, adress, telefonnummer, faxnummer, regissör, ​​och kontaktperson och titel: Dessa poster ger finansieringskällan rakt information om din behörighet att söka medel.
 • Grant förfrågan: Den finansieringskälla vill veta hur mycket pengar du ber om innan den läser ens det fullständiga förslaget. Det belopp som anges här är den första ledtråden till finansiär som du räknar på den för att ge en viss procent av din projektstöd.

  Denna siffra betyder inte att du begär det totala belopp som behövs från bara en finansiär; du fortfarande skicka skräddarsydda gemensamma bidrag förslag ansökan paket till andra finansiärer som är villiga att acceptera detta format. Att ha mer än en potentiell finansiär uppradade ökar dina möjligheter att få hela beloppet behövs.
 • Period bidrag kommer att omfatta följande: De flesta foundation och företags finansiärer tilldelningsbidrags pengar för endast ett år. Vissa fond du för flera år, men de representerar inte normen bland finansiärer inom den privata sektorn.
 • Typ av förfrågan: Normalt finansiärerna vill veta om du begär ett generellt stöd (pengar för att betala dagen till dag räkningar), nystartade fonder (du just börjat operationer), tekniskt bistånd (utbildning, redovisning stöd, eller någon annan typ av specialiserad konsult), och så vidare.
 • Projekttitel: Vissa granskare som för varje förfrågan finansiering för att ha ett projekt eller programtitel. En titel ger din förfrågan personlighet. Kom ihåg att vara konsekvent i användningen av din titel. Det bör vara samma från följebrev till täck formuläret till förslaget bidraget.
 • Total projektbudget: Det belopp som du anger här är den totala kostnaden för att genomföra programmet. Inkludera värdet på dina in natura och kontanta bidrag utöver det belopp som behövs från finansiären.
 • Startdatum för räkenskapsåret: Datumet organisationens räkenskapsår börjar. Till exempel kan din räkenskapsår börjar den 1 januari, den 1 juli 1 september eller i någon månad. Kontrollera med din finansiella personal att avgöra din startdatum.
 • Total organisatorisk budget: Detta belopp är organisationens totala driftsbudgeten för innevarande räkenskapsår.
 • Sammanfatta organisationens uppdrag: Ordet sammanfatta är nyckeln här. Om du har en lång verksamhetsmål, ge den förkortade versionen. Kom ihåg att hela locket formuläret passar oftast på en sida.
 • Sammanfattning av projekt eller bidragsansökan: Fyll i fältet efter att du har skrivit bidragsansökan berättande. Klipp och klistra in i detta avsnitt de meningar som mest effektivt sammanfattar ditt projekt. Detta fält innehåller en mening som ger en kort projektöversikt. Till exempel, "Syftet med detta projekt är att ge 145 hemlösa familjer som bor i Emergency Shelter med lägenhet insättning assistans och transport stipendier."