Att handskas med Magnet Stains

April 30

Alla som någon gång haft ett barn vet hur ett kylskåp fyller flera rullar i hemmet. Inte bara ett kylskåp håller mat och dryck i hemmet, fungerar den också som en anslagstavla och framför allt en plats för barnen att visa upp sina senaste och bästa konstverk. Genom att användas som en monter och en anslagstavla, kan kylskåp bli utsatt för ett brett sortiment av fläckar. En av de mer irriterande typer av fläckar är en magnet fläck. Att handskas med magnet fläckar är ganska lätt att göra, om du är villig att prova några olika metoder. Var och en av dessa metoder som anges här kommer att fungera, även om vissa kan kräva lite mer armbåge fett än andra.

 • Magiska suddgummin. Kanske en av de mest effektiva och billiga, rengöringsprodukter för närvarande på marknaden är Mr Rengör Magiskt suddgummi. Denna rengöringsprodukt kommer att bli av de flesta, om inte alla, fläckar som du kan stöta inklusive magnet fläckar. Allt du behöver göra är att få en lite fuktig, och sedan börja gnugga det färgade området. Du bör märka att magnet fläckar börjar lyfta nästan omedelbart.
 • Motsenbocker s Lift Off. En extremt effektiv metod för att hantera magnet fläckar (liksom andra typer av fläckar) är en produkt som kallas Motsenbacker s Lift Off. Normalt denna produkt, när den används på rätt sätt, kommer att minska om inte eliminera helt fläcken. Få en bomullstuss fuktad med rengöringsförening, och sedan tejpa den på plats med hjälp av några bandagetejp. Se till att tejpen sträcker sig tre inches på vardera sidan av bomullstuss, och tillåta bomullstuss för att förbli på plats över natten. Kontrollera att den bomullstuss fortfarande är fuktig var 90 minuter medan du är vaken, och sedan bort på morgonen. Fläcken ska vara borta i morgon.
 • Goo Be Gone. En annan effektiv metod för att hantera magnet fläckar är att använda en produkt som kallas Goo Be Gone, som kan köpas på de flesta lokala varuhus. Enkelt tillämpa en tung beläggning av produkten till det färgade området enligt riktningen på förpackningen. Låt det sitta en stund (inte längre än vad det står på förpackningen, men 15 till 20 minuter bör vara tillräckligt med tid) och sedan gnugga bort det med en fuktig trasa. Vid behov upprepa processen för att helt ta bort fläcken.

I händelse av att du inte kan köpa någon av de ovan listade rengöringsmateriel, det finns en metod tillgänglig som utnyttjar rengöringsmateriel flesta människor redan har i hemmet. Följ bara dessa steg, och du kommer snart att ha ett kylskåp som är helt fri från magnet fläckar.

 1. Ta bort allt. Ta allting på kylskåpet. Det betyder att du tar bort allt som du har ovanpå kylskåpet, liksom allt som har fastnat på sidorna.
 2. Bred ner kylen. Ta en bra mikrofiberduk och fukta det bara något med något en 50/50 lösning som är gjord av glas renare (som Windex) och vit vinäger. Torka kylskåpet ner försiktigt. Du försöker ta bort alla "statiska smuts," bitar av magneten, damm och andra föremål som kan vara fastnat på kylskåpet. När du är klar, kan du kanske att tvätta duken, men det skulle vara enklare att bara kasta det. Du kan behöva upprepa detta steg två gånger för att helt ta bort allt.
 3. Skapa en rengöringsblandning. Skapa en rengöring blandning genom att kombinera sex koppar hett vatten, 1/2 kopp god flytande diskmedel, och 1/2 kopp bakpulver. Denna blandning kommer att vara mycket sliskig, men är mycket effektiv.
 4. Börja tvätt. Lägg lite av blandningen till en grön scrubbie, och sedan börja städa kylskåpet. Du kommer att behöva använda en massa armbåge fett, och skölj ur den gröna scrubbie mycket, men blandningen kommer att rensa kylskåpet.
 5. Skölj. Använda en annan ren trasa och lite varmt vatten, skölj kylskåpet.
 6. Inspektera och upprepa. När du har sköljas och rengöras kylskåpet, inspektera att försäkra att du faktiskt har rengjort allt. Om inte, måste du upprepa steg fyra och fem.
 7. Sanera. Torka av kylskåpet igen med några tvättsprit och en mjuk trasa. Detta kommer att bidra till att du har sanerad ytan, samt att ta bort återstående smuts, tvål, eller annan röra som du kan ha missat.
 8. Polska. Använd några grundläggande sprut apparat polish som säljs på de flesta lokala varuhus, och ge kylen en bra gå över. Låt kylskåpet torka helt innan du börjar byta ut allt på kylskåpet. Medan du väntar, rengör baksidor alla magneterna använder samma steg som anges ovan. Du behöver inte, och ska inte, polera magneterna dock.