Vilka är de olika typerna av Grått hår Coloring?

February 15

Människor söker grå hårfärgningsprodukter har flera alternativ att välja mellan. Tillfälliga hårfärger kommer att täcka den grå utan att användaren behöver engagera sig i en viss nyans på lång sikt. Ett annat alternativ för att hålla gråa hår i schack är att överväga en semi-permanent hårfärgningsmedel. Permanent färg är också tillgänglig, och detta alternativ är för dem som är beredda att leva med sin färg val för en tid.

En person som är intresserad av att täcka upp gråa hår, men är inte säker på om han eller hon skulle vara nöjd med en viss nyans kan välja en av de tillfälliga grå hårfärgningsprodukter på marknaden. Utformad för att belägga ytan av hårskaftet, dessa produkter tvätta ut över två eller tre schampon. Denna typ av hårfärgningsprodukt kan formuleras som en spray, gel eller sköljning.

De halvpermanenta grått hår färgprodukter penetrera in i hårstrået i sig. Detta val ger långvariga färg än de tillfälliga färgämnen. En individ som väljer detta alternativ kan förvänta den konstgjorda färg att långsamt tona ut över mellan fem och tio schampo. Någon som är ganska övertygad om att de kan leva med den färg som de har valt skulle välja detta alternativ för att ta itu med frågan om grått hår.

Permanent hårfärg produkter tränger djupt in i hårstrået. Den konsument som vill använda en av dessa grå hårfärgningsprodukter kommer att tycka att förpackningen innehåller två lösningar som måste blandats med varandra för att hårfärgnings att fungera korrekt. Basen för produkten kan vara en vätska eller en lotion, och innehåller väteperoxid. När den kombineras med ammoniak och färgat färgämne, kan den erhållna blandningen appliceras på håret för att ändra dess färg och täcka upp eventuella gråa hårstrån genom tillsats pigment till dem. Denna hårfärg val kommer inte tona ut när håret tvättas.

Män som vill använda gråa hår färgprodukter kan välja en produkt som gradvis täcker grått med tiden. Dessa produkter kallas progressiva färgämnen. Den person som använder dem kan kontrollera mängden grå täckning de får.

Den progressiva färgämnet fungerar genom att tränga nagelbanden i håret. När lösningen når nagelbanden, det orsakar dem att producera blysulfid. Eftersom blysulfid är en mörk färg, orsakar det håret på personens huvud ska visas mörkare. Med fortsatt användning, är mer bly svavelväte produceras och det gråa håret ersätts av mörkare lås.

  • En hårfärgning kit.
  • Permanent hårfärg är att föredra för att täcka upp gråa hårstrån.
  • Permanent hårfärg kommer inte tvätta ur.
  • När döende håret, det är rekommenderat att använda handskar för att undvika färgning händerna.