Vad är Crock-Pot Baked Beans?

March 17

Crock-pot bakade bönor är helt enkelt ett sätt på vilket bönor kan beredas genom användning av en långsam spis, snarare än en aktie kruka eller annan kastrull. Denna beredning skapar vanligtvis en sida maträtt som kan serveras med ett stort utbud av olika måltider, inklusive frukost, lunch och middag. Torkade bönor och konserverade bönor kan både användas i recept på denna maträtt, men många människor föredrar att använda den torkade sorten för mer kontroll över dem. Crock-pot vita bönor görs ofta under loppet av en dag, genom att låta dem koka sakta under flera timmar.

Det finns några olika sätt på vilka Crock-pot bakade bönor kan göras, även om de börjar oftast med antingen torkade eller konserverade bönor. Torkade bönor behöver vanligtvis att blötläggas, vilket ofta sker över natten, och sedan de typiskt kokas i en kruka för några timmar. Detta gör det möjligt för dem att bli anbud, som de behöver oftast vara innan de släpps ut i långsam spis. Konserverade bönor behöver inte blötläggas, och någon kan välja mellan antingen bakade bönor som redan har smaksatta eller vanligt, kokta preparat för användning i Crock-pot vita bönor.

Oavsett vilka typer av bönor används, placeras de i en långsam spis med ett antal ytterligare ingredienser för att göra Crock-pot vita bönor. De olika typer av ingredienser som vanligtvis läggs till detta recept beror ofta en hel del på de smaker av dem som kommer att äta skålen. Vanliga tillsatser inkluderar barbecuesås, farinsocker, och gul senap, även torra ingredienser såsom vitlökspulver, senapsfrö, och kummin kan läggas. Ytterligare vätska kan behöva läggas till Crock-pot bakade bönor för att se till att de inte torkar ut när du lagar mat.

När allt är kombinerade i den långsamma spis, då Crock-pot bakade bönorna får koka i flera timmar. Den exakta tiden som krävs för att göra skålen beror mycket på temperaturen sätta en person använder för hans eller hennes långsam spis. Någon användning av låg inställning, till exempel, kan behöva laga bönorna så länge som 10-12 timmar för att säkerställa bönorna ordentligt genomstekt och smakerna har tillsammans ordentligt. Crock-pot bakade bönor kan framställas på ungefär halva den tiden, men om tillagas på en hög inställning och när du använder burka beans.

  • Den Crock-Pot är ett välkänt varumärke av långsam spis.