Vilka är de olika typerna av Pocket Door Kit?

October 27

Pocket dörrsatser är vanligtvis säljs i enlighet med den storlek och typ av skjutdörr de kommer att hålla. Grundläggande kit initialt delas in i två kategorier baserat på vilken typ av stud hittades innanför väggarna i hemmet där fickan dörren ska monteras. Inom varje tapp kategori är de kits säljs sedan enligt kärn kvalitet och totalvikten för det inre dörr som kommer att användas på glidbanan. Om flera kit kommer att arbeta med en installatörens motsvarande stud och dörr mätningar, kan han då vill välja ett paket som ger tunga, långvarig hårdvara utformad för att förhindra risker och underhåll över tid.

Installatörer bör börja genom att mäta vägg bredd och längd där ramen kommer att monteras, liksom höjden, bredden och tjockleken av dörr avsedd att användas. De flesta kit inkluderar inte dörren med köpet av ramen, och monteringsverktyg. Mycket stora dörrar som överstiger standardhöjd och breddmått kan fortfarande användas i pocket dörr församlingar, men ofta kräver ytterligare köp av en adapter.

När installationsprogrammet har de nödvändiga mätningarna dörr, kan han begränsa sitt val av fickdörrsatser beroende på vilken typ av dubbar som används i byggandet av sitt hem. De flesta bostäder är byggda med inramning dubbar som antingen 2 x 4 (61 cm x 1,22 m) eller 2 x 6 (61 cm x 1,82 m) i storlek. Den korrekta dörr kit kommer att ge en monteringsram byggs från dubbar matchar dessa i storlek exakt.

Den vanligaste typen av fickdörrsatser är de som är avsedda för användning med en ihålig kärna skjutdörr. Dessa dörrar är lätta och kan röra sig lätt över glidspåret. Dörr kit är utformade för att hålla fast kärna dörrar säljs baserat på vikten av dörrarna som de kommer att hålla. Större, tyngre dörrar tenderar att kräva kit med större ramar och mer montering hårdvara än ihåliga kärnsatser, och kan vara dyrare initialt.

Breda dörrkarmar kan kräva användning av två skjutdörrar. Den typ av installationsheter som behövs för att slutföra ett sådant projekt är kända som konvergerande ficka dörr kit. Ramar är utformade för att möta jämnhöjd i mitten av den öppna dörren, vilket gör att skjutdörrar att ansluta och låsa på helt konvergerande spår utan att stöta in i varandra.

Alla ficka dörr kit innehåller generellt en monteringsram, en glidande spår, rullhjul, och fastsättning hårdvara. Basen av ramen är vanligtvis uppbyggd av trä delade dubbar. Långvariga kit kommer att avsluta dessa timmer dubbar i ett extra lager av stål för att ge hållbarhet och förhindra att träet från skevhet innanför väggarna över tiden. Banan tillhandahålls bör märkas av tillverkaren som hopp bevis, vilket indikerar att det rullande dörrenheten inte kommer att falla ur läge lätt. Dessa funktioner ingår inte i alla satser, men kan hjälpa husägare och installatörer undvika besväret med att ta bort delar av dörren eller hela ramen i framtiden att fixa små, regelbundet förekommande problem.