Vad är Lotte Berk Method?

October 29

Den Lotte Berk Method & reg är en övning som utvecklats av det tyska balettdansös Lotte Berk. Efter flyr nazisternas förföljelser, Berk bosatte sig i England och började skapa en serie övningar som syftar till att stärka kvinnors ryggar och kärnor. Berk hade skadat ryggen och utformade rörelserna till stöd i sin egen rehabilitering.

Berk öppnade en enbart för kvinnor studio i London och började ge lektioner. Snart hennes elever började märka sina kroppar blir starkare och friskare. Metoden vunnit popularitet och skådespelare och dansare vallfärdade till hennes studior för att lära av henne. Celebrity elever ingår Barbara Streisand och Joan Collins när hon öppnade London studion 1959.

År 1971, ett av Berk anhängare, Lydia Bach, förbättrade metoden och förde den till USA Det fick snabbt popularitet där. Idag kan man hitta Lotte Berk-stil studios runt New York, Connecticut, och även Beverly Hills. Modemagasin ofta nämna metod som ett sätt att uppnå en stark, smidiga kropp.

Övningen regimen innehåller en blandning av dans, yoga, sträckor, och styrkeövningar utförda inom ramen för en timmes klass. Förespråkarna hävdar att den Lotte Berk Method & reg leder till en mer långsträckt kropp - kroppen av en dansare.

Metoden är baserad runt Lotte Berk pose. Höfter förblir stoppade, abs hålls i, och bröstet är ute. Denna position gör övningarna svårare att göra; Därför hjälper övningen gradvis att öka en kropp styrka.

Metoden använder en balett barre, vikter och mattor för att hjälpa till att skulptera kroppen. Anhängare av Lotte Berk Metoder & reg uppger att på bara tre 55-minuters sessioner, kan eleverna börja se resultat i sina kroppar. De säger också denna metod har förmågan att platta abs, tona låren, och dra armarna. Det hjälper även att lyfta skinkorna.

Den Lotte Berk Method & reg kombinerar kroppen skulptera med konditionsträning och styrketräning. Det kräver också utövaren att använda sin egen kroppsvikt som motstånd. Aerobic övningar bytas med långsamma sträckor för att låta kroppen återhämta sig. Detta bidrar till att undvika att skada eller anstränga musklerna.

Människor som inte kan ta klasser på en officiell Lotte Berk Metod & reg studio kan prova träningsprogram via DVD. Den officiella Lotte Berk Metod & reg DVDs inkluderar titlar Muscle Eats Fett, Basic Essentials, Hip Hugger Abs och höga runda Assets. Varje DVD går 30 minuter och är utformad för alla fitness nivåer. De kan köpas på en mängd olika handlare, inklusive bokhandlar och nätbutiker.

  • Vikter används i Lotte Berk Method.