Vilka är de bästa tipsen för Potträning Girls?

October 14

Potträning flickor i allmänhet kräver en hel del uppmuntran, entusiasm, och mest av allt, tålamod. Föräldrar bör överväga att köpa en potta stol för att göra lärandet lättare och bekvämare för småbarn. Att hålla flera bilderböcker till hands så att barnen har något att roa sig medan de väntar på att något ska hända på pottan kan vara till hjälp också. Det är också en bra idé att lära flickor friska badrumsvanor tidigt, inklusive front-to-back torka teknik samt handtvätt, för att förhindra infektion eller sjukdom. Sammantaget ställer scenen för framgång i början av processen kommer i allmänhet att göra potträning flickor lättare.

Vissa barn vill använda den vanliga toaletten istället för mindre barn-stora potta, mest för att de vill efterlikna mamma. I detta fall kan en potta stol som passar över den vanliga toalettsitsen användas för komfort. När småbarn tränar att använda toaletten, är det en bra idé att hålla en liten pall i badrummet. Det hjälper att göra toaletten mer tillgängligt, särskilt när små är bråttom.

Från allra första början, är viktig uppmuntran och stöd. Till en början kan det vara svårt för tjejer att känna igen lusten att använda badrummet förrän det är för sent. Även efter några segrar, är olyckor skyldig att hända. När de gör det, försök att hålla småbarn från att bli avskräckt. Den goda nyheten är att potträning flickor är oftast lättare än att undervisa pojkar.

När flickor får kläm på att använda pottan, försöka att växla från blöjor till trosor, åtminstone under dagen. Nattetid missöden är ganska vanligt, fast, även i de senare stadierna av potträning flickor. Av denna anledning kan det vara en bra idé att använda träningsbyxor som småbarn kan sätta på eller ta bort av sig själva. Om de har en olycka, träningsbyxor är absorberande, precis som blöjor, så städa upp är i allmänhet snabbt och enkelt.

Föräldrar bör också försöka undvika att ge sina småbarn för mycket att dricka innan sängen. Dessutom att schemaläggning tid varje kväll ägna åt potträning tjejer kan hjälpa dem att få en mer vilsam nattsömn och en torr natt. Flickor kommer oftast vaknar på morgonen med en stark brådska att använda toaletten, dock så föräldrar bör vara tillgängliga för att hjälpa sina små ljusa och tidigt när de ringa efter hjälp och behöver använda pottan.

  • En plats kan placeras på en vanlig toalett för potträning.
  • Potta stolar kan göra potta lärandet lättare.
  • Någonstans mellan 18 och 24 månader, kommer ett litet barn att vara kognitiv nog att potta tåg.