Vad är Zucchini Sticks?

June 30

Zucchini pinnar är remsor av zucchini squash som skärs om storleken på pommes frites. De olika metoder för framställning av isbergssallad pinnar kan inkludera pan stekning, fritering, bakning, grillning eller kokning. Vissa människor även njuta mumsa på råa zucchini remsor. Den milda smaken av zucchini kan förbättras med tillägg av salta dopp och såser.

Stekt zucchini pinnar är en favorit med diners i alla åldrar. Deras behändiga portion gör stekt zucchini ett enkelt och roligt sätt att äta grönsaker. Remsor av zucchini kan beläggas i smeten, stekt till en gyllene skarp och tjänat ensam eller med olika nedgångar, inklusive salladsdressing, lök dip, salsa, majonnäs, ketchup och mer.

Zucchini squash är kända av kockar för dess tillgänglighet och enkel framställning. Känd som en sommar squash är zucchini allmänt tillgänglig hela året och är ganska billigt i jämförelse med många andra grönsaker. Till skillnad från vinter squash som har tuffa yttre skal och frön som är oätliga, kan zucchini skäras i stavar med lätthet, och med undantag för stammen, kan hela zucchini ätas och njöt. Dess mjuka inner kött kommer att hålla en fast form så länge det inte är skivad för tunt.

Det är viktigt för en kock att tvätta och skölj huden innan du förbereder zucchini pinnar. Det bör torkas med en pappershandduk, och ändarna bör klippas av. Den squash bör då vara skivor på längden i sex långa bitar, och varje lång remsa ska halveras, vilket resulterade i 12 pinnar ca 3 tum (7,6 cm) lång.

Stekt zucchini pinnar är bara ett av de sätt som en kock kan förbereda denna populära squash. Det kan också skivas i tjocka strimlor eller runda vegetabiliska chips som ska serveras på en blandad grönsak fack. De zucchini hud kan vara ljus eller mörk grön till färgen, och dess vita inner massa gör en aptitretande kontrast på en sallad tallrik. Zucchini pinnar kan också läggas till varma eller kalla soppor samt vegetabiliska chili och grytor.

Tillagning med isbergssallad squash är snabb, och överkokning bör undvikas. När de utsätts för värme, kan den mjuka inner massa av en zucchini snabbt blivit vattnig och halta, vilket kan förstöra skålen. Bakad eller stekt zucchini pinnar smakar bäst när de har en bra, fast bett. Vissa kockar kommer att ta bort fröna från isbergssallad pinnar för att hjälpa till att minska fukt vid matlagning och att bevara fasthet squash.

  • En skål med dopp för zucchini.
  • Raw skivade zucchini.
  • Zucchini före skivning.