Vad är hästsvans?

July 18

Hästsvans är ett supplement som härrör från åkerfräken anläggningen. Den finns i kapsel, pulver och flytande form, och används främst som ett diuretikum, eller ett ämne som hjälper kroppen att eliminera överflödig vätska. Medan vissa alternativ medicin utövare rekommenderar även använda den för att behandla benskörhet, har traditionell medicinsk forskning ännu inte validerats dessa användningsområden. Innan tillägget bör användare vara medvetna om dess eventuella biverkningar, som kan inkludera tiamin och kaliumbrister samt införandet av nikotin i blodomloppet.

Vissa medicinska bevis stöder användning av åkerfräken som ett diuretikum. När det tas regelbundet, tenderar tillägget att orsaka en ökad urinproduktion, och därmed lindra kroppen av överskottsvätskor. Detta diuretikum egenskap gör tillägget användbar för dem som lider av kronisk vätskeretention och uppblåsthet, och kan ge lindring till njurstens drabbade. För bästa resultat, naturläkare rekommenderar tre doser av tillägget dagligen, antingen i kapselform eller i en te gjort av utspätt hästsvans pulver eller vätska. För att förhindra uttorkning, men tillägget ska inte användas i kombination med andra vätskedrivande produkter.

Många alternativ medicin utövare också förespråkar användning av åkerfräken att behandla osteoporos, ett tillstånd där ben förlorar densitet och blir extremt känsliga för brott. Dess påstådda användbarhet i osteoporosbehandling är baserad på dess höga halter av kisel, ett mineral som bidrar till benstyrka. Medicinsk forskning har ännu inte bekräftat eller vederlagt Supplementa € s potential att stärka skelettet, dock. Således, tills tillägget förstås bättre, dess värde för osteoporospatienter fortfarande i fråga.

Som med alla supplement, bör användarna vara medvetna om potentiella biverkningar innan du påbörjar en hästsvans regim. Vissa tecken tyder på att regelbunden fräken användning kan minska bodyâ € s nivåer av tiamin, ett vitamin som stöd i matsmältningen. Som betydande alkoholkonsumtion kan också utarma bodyâ € s tiamin butiker, bör de med alkoholberoende undvika tillägget. Dessutom kan dess långvarig användning leda till brister av mineralet kalium, vilket är avgörande för friska organfunktion. Således är det inte rekommenderas för gravida eller ammande mödrar eller de med hjärtsjukdomar.

Slutligen innehåller åkerfräken spår av nikotin, läkemedlet som finns i tobaksprodukter som cigaretter. Tillägget bör undvikas av dem som för närvarande använder nikotinersättningsprodukter såsom plåster, tandkött, och inhalatorer. Dessutom är det inte lämpligt för användning på småbarn.

  • Eftersom åkerfräken innehåller nikotin, bör det undvikas av rökare och dem som använder nikotinprodukter.
  • Innan du tar fräken komplettera, bör användarna vara medvetna om dess eventuella biverkningar.