Vad finns det att göra med barn i Atlanta, Georgia?

January 2

Atlanta är både Georgiens huvudstad och den största staden i delstaten. Det finns många roliga och kreativa saker att göra med barn i Atlanta. Stone Mountain Park, Centrum för Puppetry Arts, Imagine It! Barnmuseet, Imagym, Zoo Atlanta och Georgia Aquarium är bara några av de underbara platser att gå med barn i Atlanta.

Georgia Aquarium är det största akvariet i världen. Akvariet har sjöliv hemma i Georgien samt hav, älv och tropiska hav liv från hela världen. Många besökare känner att de är nästan i vattnet med fisken när de går igenom Georgia Aquariums tunnelformade tankar och titta upp på fiskar som simmar ovanför.

Resa Zoo Atlanta, i Grant Park, är en annan av de stora saker att göra med barn i Atlanta. Djurparken har vissa turer såsom Norfolk Southern Zoo Express Train samt en liten djurpark och en klättring funktion. Zoo Atlanta har 1000 djur och 250 arter från hela världen och är känd för sina jättepandor.

Imagym är en lek och gym för barn i åldrarna sex till tolv år. Imagym Junior är för yngre barn i åldern sex månader till fem år gamla. De fantasifulla och roliga fysiska aktiviteter är utformade för att locka och hålla barnens intresse för fitness.

Den Imagine It! Barnmuseet är ett måste-se med barn i Atlanta upp till sex års ålder. Att lära genom lek är museets tema och det finns kreativa innovativa aktiviteter för att uppmuntra varje barns fantasi och känsla av förundran. De interaktiva utställningar sträcker sig från skulpturtillverkning och vattenlek till att experimentera med ingenjörsverksamhet.

Centrum för Puppetry Arts är en interaktiv dockmuseum som har över 350 dockor. Dockorna varierar från antiken till modern och både huvudet och hela kroppen dockor finns här. Centrum för Puppetry Arts har även de fantasifulla animationstekniker som är en del av konsten att dockteater.

Stone Mountain Park erbjuder många olika saker att göra med barn i Atlanta. Parken har rider på en 1940 lok, bergsklättring väggar och lasershower. Det finns historiska interaktiva utställningar såsom ett 1800 Antebellum plantage och gårds utställning med många ljud samt sevärdheter. Stone Mountain Park har också gott om plats för vandring, picknick och fiske.

  • Atlanta har möjligheter att se utställningar som presenterar 1800s Antebellum plantager.
  • Zoo Atlanta har en jättepanda utställning.
  • Zoo Atlanta är hem för över 1000 djur.