Vilka är de olika typerna av Coral Decor?

June 6

Det finns många olika typer av koraller inredning, från det enkla, eleganta korall kluster som fungerar som en mittpunkten på korall inspirerade tyger, tapeter och accenter. I grund och botten, faller korall inredning i två kategorier: inredning gjord av äkta eller faux korall och inredning inspirerad av former och färger av korall. Båda typerna är allmänt tillgängliga både på nätet och i tegel och murbruk butiker och varierar i pris från relativt billigt för korall-inspirerade bitar och faux korall till mycket dyrt för vissa typer av äkta koraller.

Autentiska koraller är faktiskt en levande organism, skördas från havet eller odlas på en korall gård. Mest korall inredning inte längre lever som det har tagits bort från vattnet och torkade ut. Trots detta, korallgårdar säljer levande korall för användning i akvarier. Olika färger och arter av levande koraller kan vara visuellt slående, vilket skapar en levande dekorativ pjäs i vatten funktioner.

Många miljömedvetna individer föredrar faux korall till äkta koraller. Vissa arter av koraller faktiskt hotade, så att använda autentiska koraller är besläktad med att använda riktiga djurskinn eller elfenben. Trots detta är försäljningen av äkta koraller inte förbjudet. Faux korall kan göras från en mängd olika material, från keramiska och gips för att hartset. De kan vara skulpterade eller tillverkad av en form med autentisk korall.

Beroende på art och säljaren, priset för torkat dekorativa koraller har ett brett sortiment. Fragment, eller bitar av koraller som säljs av pundet är vanligtvis billigt, liksom många vanliga arter av koraller. Sällsynta arter är oftast dyrare. Storleken på korall klustret påverkar också priset som stora kluster är mer sällsynta.

Dekor som är gjord av korall eller som använder koraller i sin ursprungliga form är ganska vanligt. Vissa koraller är låga och hoptryckta bildar nästan en rund kluster, och vissa är ganska lång och smal. På grund av det stora utbudet, kan korall tala många olika estetiska smaker, traditionella, moderna, eller eklektisk.

En korall kluster används ofta som en central eller accent pjäs på en bord, buffé, eller hylla. Fragment kan placeras i en klar skål eller burk och användas på samma sätt. Coral kan också införlivas i funktionella objekt också. Till exempel kan en stor korall kluster göras till en bordslampa med en lampa kit och en nyans.

Det finns många typer av korall inspirerade stycken. Tryckt tyg med abstrakta eller bokstav bilder av koraller kan göras till filtar, kuddar, dukar, servetter och många andra objekt. På samma sätt kan väggpapper och dekorativa papper skrivas med korall inspirerade konstverk. Denna typ av dekorativa objekt kan fungera som en del av huvudtemat eller som en korall inredning accent.

  • Living korall ibland skördas och användas i akvarier.