Vilka är de olika alternativ för trä staket Pålar?

April 8

Trä staket strejkvakter finns i en mängd olika stilar för att passa estetik någon typ av varvet. De kan målas eller färgas, kan de vara lameller av samma höjd eller olika höjder, eller de kan vara enkla, valsade toppad pålar eller dekorativt, gotisk stil strejkvakter. Medan traditionellt trä staket strejkvakter var helt enkelt utformade och målade vita, andra sorter har vuxit upp under åren för att lägga till mer flare och att lyfta fram skönheten i en gård. Man kan välja mellan omsorgs snidade furu staket strejkvakter, helt enkelt utformade ceder strejkvakter, eller ens sammansatta pålar trä staket som är vattenavvisande.

Eventuella trä staket strejkvakter kan kapas till olika höjder för att ändra det allmänna utseendet på staketet. Styckning mitten strejkvakter i en panel, till exempel, medan de perifera strejkvakter höga skapar en dal mellan stolpar. Det övergripande utseendet på staketet kommer att visas vågig. Mönstret kan vändas också, med centrumstrejkvakter är högre än de perifera strejkvakter. Bredden på de individuella trä staket strejkvakter kommer också att ha en inverkan på estetik staketet, som bredare strejkvakter kommer att se drastiskt annorlunda än smalare.

Valet av trä är också viktigt. Cedar strejkvakter är kanske det bästa valet av material, eftersom ceder är naturligt resistenta mot fukt, röta, och bug angrepp. Cedar kräver ingen färgning, och även om det kan målas, är ceder en naturligt vacker trä som ser bra utan någon färg eller bets. Efter flera år, kan ceder bleknar i solen och kan behöva färgas eller målas, och den initiala kostnaden för cederträ staket strejkvakter är högre än andra träslag. Priset jämnar ut, men eftersom ingen fläck eller färg måste köpas för ceder.

En gemensam dekorativa blomstra på staket pickets involverar utformningen av strejk tips. Vissa strejkvakter är platt på toppen, medan andra pekade. Ytterligare andra har mer genomarbetade ristningar, såsom franska gotisk stil strejkvakter som har en punkt med halvcirkelformade urtag nedanför toppen. Gotiska pickets komma till en punkt på toppen, men poängen själv är avrundad för att ge en jämnare utseende. Dog öron pickets är platta på toppen, men kanterna på toppen skärs på vardera sidan så en liten V-form bildas mellan två pålar placerade tätt tillsammans. Denna typ av piket är ett utmärkt val för den personliga integriteten stängsel som eliminerar luckor mellan strejkvakter.

  • Varje trä staket piket kan kapas till önskad längd för att ändra det allmänna utseendet på staketet.
  • Trä staket strejkvakter finns i olika storlekar, träslag och ytbehandlingar.