Rengöring Dusch Glas

March 29

Rengöring duschglas, medan ofta svårt och frustrerande, inte behöver vara så svårt som vi tenderar att göra det. Anledningen till detta är att vi ofta blir lite frustrerad när glaset inte blir ren direkt när vi först börjar. Det finns flera sätt som vi kan gå om att få vår dusch glas rent, oavsett orsak. Här är några av de mest effektiva metoderna.

  • Kommersiella rengöringsmedel. Ett bra sätt att gå om rengöring duschglas är med hjälp av kommersiella rengöringsmedel. Produkter som Limex, CLR (Kalcium, Lime, och rost), och Bar Keepers Friend är alla speciellt utformad för att ta bort några av de svåraste fläckar som vi kan hitta i våra hem. Dessa städare normalt inte repar glas eller metall, även om det kan ta några applikationer och vissa vinklad fett.
  • Ugnsrengöringsmedel. Rengöring duschglasdörrar dusch kan vara en mycket enkel uppgift om du använder en spray ugnsrengöring. Om du använder den här metoden, tänk på att du kommer att vilja vara säker på att du har gott om ventilation i badrummet, eftersom ugnsrengöringsmedel ofta är väldigt starka, och kan orsaka problem. Spraya renare endast på glaset, och låt det sitta i några minuter innan du torkar / skura bort. Upprepa denna process vid behov tills glaset är platsen gratis.
  • Petroleumprodukter. Den kanske enskilt farligaste metoden, men en som är ganska mycket garanterat att lyckas rengöring duschglas är användningen av petroleumprodukter. Detta bör endast användas vid svåra fläckar, och först efter att du har tagit bort glaset från ditt badrum eftersom du kommer att ha en hel del ventilation. Applicera en del av gasen, fotogen, eller kol olja, till en trasa och börja arbeta på fläckarna. När du har rengjort fläckar, kasta några trasor som du kan ha använt, och installera om duschdörrar.
  • Byt dörrarna. Medan tekniskt denna metod inte är rengöring duschglas, kommer det att ta bort fläcken. Det kan bli dyrt att byta ut glasdörrar i era duschar, så att bara göra detta om du har råd att göra det, och du inte vill använda någon av de andra metoderna som nämns här.