Vad är Crab Forks?

December 16

Krabba gafflar är speciella redskap som används för att utvinna kött från det inre av krabba ben skal. Eftersom dessa områden är mycket långa och smala, krabba gafflar är också mycket smal. Gafflarna har en eller två pinnar och, medan gafflarna är ganska tunna, avsmalnar slutet lite så att de är lättare att greppa. Crab gafflar säljs vanligtvis i set och kan också komma tillsammans med några andra redskap som används för att äta skaldjur som verktyg som används för att knäcka och bryta skal.

Den avsmalnande område på slutet av den gaffel som är motsatt pinnarna används även ibland för att extrahera krabbkött från krabba ben skal. I vissa fall är detta avsnitt även lätt böjd som en sked så att köttet kan öste ut. Pinnarna är först används för att hjälpa loss köttet från insidan av skalet. Pinnarna är också ibland tillräcklig för att dra munsbitar av kött ut ur skalet. När pinnarna är otillräckliga för att få alla av köttet ut ur skalet, kan användas skeden.

Ibland sked på änden av gaffeln används för att säkerställa att köttet inte plockas sank medan den fortfarande är inne i skalet. Om köttet blir strimlad av pinnarna i krabba gafflar, kan det vara svårt att dra sig ur skalet. Många krabba älskare har sin egen speciella metod att utvinna munsbitar från insidan av krabba benen. Vissa människor har svårt att använda dessa redskap graciöst eftersom de är så små och ömtåliga. Precis som att lära sig använda en ny typ av redskap, t.ex. ätpinnar, lära sig använda krabba gafflar tar lite tid och praxis.

Fisk restauranger som serverar krabbor benen nästan alltid erbjuda krabba gafflar till sina gäster. De som tycker matlagning krabba hemma kan också köpa dessa redskap för användning i inhemska middagar. Dessa redskap är vanligen prissatta på samma sätt som andra redskap. Deras pris är baserat på det material som används för att göra dem och vilket företag producerar dem. Förutom nya rice krabba gafflar, det finns också antik på marknaden. Några av de finare sorter - de som nyligen är tillverkade och antikviteter - är gjorda av silver.