Vad är Mona Vie Juice?

April 13

Mona Vie juice är en produkt som innehåller acai, en brasiliansk bär rika på antioxidanter och andra näringsämnen, tillsammans med saft av 18 andra frukter. Förutom den ursprungliga Mona Vie blandning finns det Mona Vie Aktiv med glukosamin och fettsyror för att främja ledfunktion, och Mona Vie Pulse med omega 3-fettsyror, resveratrol och växtsteroler att uppmuntra hälsa i hjärtat. Mona Vie produkter är endast tillgängliga via enskilda distributörer, och varje person kan bli en distributör.

Mona Vie juice säljs enligt en multi-level marketing planen, så att distributörerna tjänar pengar både för sin egen försäljning, samt för försäljning av andra återförsäljare som de har rekryterats. Distributörer värd ofta partier på vilka deras vänner kan prova och köpa Mona Vie produkter. Efter att ha betalat en fast avgift, kan distributörer köpa juiceprodukter till grossistpriser.

Mona Vie juice innehåller frystorkat acai pulver, acai puré och juice från koncentrat eller mos av en mängd olika hälso frukter. Den dagliga rekommenderade portion är 03:58 uns, vilket Mona Vie påståenden har antioxidant kapacitet 13 portioner frukt och grönsaker. Många väljer denna saft som en ersättning till de fem dagliga portioner av frukt och grönsaker som rekommenderas av den amerikanska myndigheten Food and Drug Administration (FDA) på grund av dess större bekvämlighet. Förutom saft, Mona Vie produkter är också tillgängliga som geler, som är portabel, och ännu mer bekväm.

Mona Vie har kommit under kritik både för sin marknadsplan, som belackare ser som en opassande system, och för dess påstådda hälsofördelar, som inte är underbyggda. Mona Vie är en livsmedelsprodukt, inte en drog, och dess beslutsfattare erkänna att den inte är avsedd att förebygga eller behandla någon sjukdom, utan helt enkelt för att främja en hälsosam livsstil. En av de vanligaste kritiken mot Mona Vie juice är dess höga pris. Färska frukter och grönsaker är mycket billigare och, vissa hävdar att de är minst lika friska, om inte friskare, men förvisso inte lika bekvämt.

Trots omfattande kritik, en del människor svär fördelarna med Mona Vie, som påstås innehålla ökad energi, förbättrad immunförsvar, minskad ledvärk, och eliminering av migrän. De flesta människor som drar nytta av Mona Vie säger att de inte konsumerar den rekommenderade dagliga mängden frukt och grönsaker innan de började använda produkten. Också, eftersom det är i distributörers ekonomiska intresse att övertyga andra om fördelarna med produkten, är det svårt att ta sina fordringar till nominellt värde.

  • Mona Vie juice är påstods att lindra migrän och ledvärk.