Vad är en glas Desk Top?

May 6

Ett glas skrivbordet kan hjälpa människor att visa bilder eller andra minnessaker. Denna post består normalt av en bit av klart glas som har anpassade kapas för att passa ytan. Det är normalt ca 1/2 tum (1,27 cm) tjock med rundade eller avfasade kanter. Glaset kan täcka hela skrivbordet eller bara en del av det. Det kan vara ett runt, kvadratiskt eller rektangulärt föremål.

Både moderna och traditionella skrivbord kan ha ett glas bordsskiva. Skrivbord med denna funktion har normalt en massivt trä topp med glasbiten som sitter direkt ovanpå detta. Glaset lyfter normalt avstängd som ett enda stycke, så att föremål kan placeras under den.

Ett glas skrivbordet normalt tillverkade av klarglas utan nyans. Detta stycke är normalt kapas för att passa de exakta dimensionerna av skrivbordet. Hörnen är rundade eller fasade, vilket betyder att de inte har rätt vinkel. Alla kanter glasskiva är något rundad och sedan poleras tills de är släta. Med jämna kanter och hörn är mycket viktigt eftersom det hjälper till att säkerställa folk inte klippa när de kommer i kontakt med pjäsen.

De flesta typer av skrivbord är rektangulära, vilket innebär en glasdisk toppen är oftast denna form. Det kan också vara kvadratiska, runda, eller ovala. Formen kan bero på storleken och formen på skrivbord. Om endast en sektion av skrivbordet är gjord av glas, kan detta också påverka formen av pjäsen.

Några fördelar med en glas skrivbord topp inkluderar det faktum att föremål kan förvaras under den. Det ser också trevligt ovanpå många olika typer av skrivbord. Ingen hårdvara behövs vanligen för att installera en av dessa bitar. En glasskiva också fläckar beständig.

En av nackdelarna med en glasbordsskiva är det faktum att det ofta är svårt att hålla rent. Verket kan också vara besvärligt att röra sig om saker och ting måste tas bort från under den. Det kan ibland repas med tiden, vilket gör det svårt att se saker under.

Om ett skrivbord inte ursprungligen innehåller en glasdisk topp, kan man oftast köpas senare. Människor som har en udda storlek skrivbord kan behöva ha denna post skräddarsydd. Andra kontorsmöbler, såsom utskick bord, konferensbord, eller datorarbetsplatser, kan också ha en glasskiva.