Byta ett Torn fönsterfilm

December 3

Fönster skärmar är tänkt att hjälpa till att skydda vårt hus genom att tillåta oss att ha fönstren öppna, njuta av den friska luften utan att behöva oroa sig för eventuella läskiga kryp få in. Det är svårt att verkligen njuta av dina fönster När fönstret skärmen blir sliten eller skadad. Med en sönderriven eller skadad fönsterskärm, inte bara kan de läskiga kryp komma in, är hela din syn skadad. Lyckligtvis ersätta en sönderriven fönsterskärm är en anmärkningsvärt lätt projekt. Här är hur du kan fixa din skadade skärmen, och återigen börja njuta av din uppfattning.

  1. Mät hålet. Det första steget i faktiskt reparera en trasig fönsterskärm är att bestämma hur stort hålet är. Ta en säkerhetsnål, och stänga hålet upp. Med hjälp av en mätning måttband hur stor hålet är vid sina längsta punkter. Om hålet är tre inches eller mindre, då du kommer att vilja använda en reparationssats för att reparera hålet. Men om hålet är större än tre inches, kommer du vill byta ut skärmen som helhet.
  2. Använd en reparationssats. Du kan plocka upp ett fönster på skärmen reparationssats på de flesta stora varuhus och byggvaruhus. När du har köpt en, helt enkelt följa den riktning som kommer med förpackningen. I grund och botten, kommer du att använda en gummi patch för att reparera tårar i fönstret skärmen.
  3. Ta bort skärmen. Om hålet i skärmen är större än tre inches, då du kommer att behöva byta ut själva skärmen. Det enklaste sättet att göra detta är genom att ta bort själva skärmen. De flesta skärmar har lite dragflikar som du behöver för att dra på (oftast en eller två på varje sida) för att ta bort skärmen ordentligt. Se till att du är försiktig när du gör detta, för att undvika att böja eller skada skärmen.
  4. Matcha skärmen. Efter att skärmen, ta den med dig över till din lokala hem förbättring butik. Du kommer att använda den gamla skärmen för att hitta din ersättare. Leta efter en skärm som är av samma storlek, samma stil, och företrädesvis liknande kvalitet hantverk.
  5. Byt ut skärmen. Slutligen, efter att du har köpt din ersättningsskärmen, ta hem och sätta tillbaka den i fönstret. Gör detta genom att göra motsatsen till vad du gjorde för att dra ut skärmen. Grattis, du har nu ersatt en sönderriven fönsterskärm!