Kollar kalendern på din iPad

January 20

Kalenderprogrammet på iPad erbjuder flera sätt att visa ditt schema, så det första steget i att bemästra det är att lära sig att navigera dessa olika vyer. Du kommer igång genom att knacka på App ikonen Kalender på startsidan för att öppna den. Tryck sedan på en av de bästa för att ändra uppfattning. Här är dina val:

 • Dag: Denna uppfattning visar dina dagliga möten med tider som anges på den vänstra sidan, tillsammans med en kalender för månaden och en timme uppdelning av dagen på höger sida.

  Kollar kalendern på din iPad
 • Vecka: Använd veckan för att se alla dina händelser för den aktuella veckan. I den här vyn, möten visas med tider som anges längs vänster på skärmen.

  Kollar kalendern på din iPad
 • Månad: Se en månad i taget och växla mellan månader med månads utsikt. I den här vyn, ser du inte tidpunkten för varje händelse, men du kan upptäcka dina mest hektiska dagar och vilka dagar har utrymme för ännu en händelse.

  Kollar kalendern på din iPad
 • Lista: De Listvy visar din dagliga kalender med en lista över alla åtaganden för månaden till vänster om den.

  Kollar kalendern på din iPad

Att flytta från en dag / vecka / månad till en annan, använda tidslinjen visas längs botten av varje vy. Tryck på en dag för att flytta till det, eller använda framåt eller bakåt för att flytta framåt eller bakåt ett steg i taget: en dag i taget i vyn Dag, en vecka i taget i veckovy, och så vidare.

För att hoppa tillbaka till idag, peka på Idag-knappen i det nedre vänstra hörnet av kalendern.

För känslan av en riktig kalender bok, rotera skärmen när i programmet Kalender. Det ger en fin bok-liknande upplevelse, särskilt i vyn Dag.