Hur använder jag Ginkgo Biloba för Tinnitus?

March 8

Den supplement ginkgo biloba för tinnitus kan erbjuda lindring i vissa fall av tinnitus, en vanlig öronsjukdom. Tillståndet kan vara svåra att behandla, men du kan använda ginkgo biloba för tinnitus genom att välja ett kvalitetstillägg i rätt dos. Det rekommenderas att vuxna tar 120-240 milligram per dag, uppdelat i två eller tre doser.

Tinnitus är särskilt vanligt bland äldre vuxna. En person med tinnitus hör kronisk ringande eller annat brus i sina öron som orsakas av cirkulationsproblem eller nervskador i örat, snarare än att höra ljud stimulerade från externa ljudvågor. Symptomen kan orsakas av åldrande, öroninfektion, öron blockering, drog biverkningar eller andra sjukdomar eller skador i örat.

Gingko biloba utvinns ur den antika gingko trädet. Det vanligtvis utvinns ur trädets löv. Gingko har använts som en alternativ medicin, särskilt i traditionell kinesisk medicin, för att behandla en rad hälsoproblem. Tillsammans med hjälp av ginkgo biloba för tinnitus, kan man använda denna supplement för att förbättra blodflödet, som en minnesstöd och att öka koncentrationen.

Några fall av tinnitus orsakas av speciella blodkärlssjukdomar. I dessa fall kan cirkulationsförbättrande egenskaper hos Gingko Biloba vara effektiv vid behandling av tillståndet. I de fall misstänks nervskador ha orsakat tinnitus, gingko 鈥 檚 flavenoids, som är antioxidanter, kan hjälpa till att lindra kronisk örat ringsignaler.

Även om detta supplement allmänhet betraktas som säkra, bör patienter tala med sin läkare om eventuella interaktioner med andra läkemedel eller kosttillskott de kan ta. Människor som tar blodförtunnande medel, som har en blödningssjukdom eller som förväntar sig att genomgå en operation eller tandvård snart bör vara särskilt försiktig med att använda gingko biloba extrakt. Gravida och ammande kvinnor och personer med epilepsi bör inte använda detta extrakt. Barn brukar inte ta detta supplement.

Fast dess ovanliga när man tar ginkgo biloba för tinnitus, kan vissa användare upplever biverkningar, såsom yrsel, huvudvärk, gastrointestinala nöd- och hudreaktioner, från att använda den här produkten. För vuxna som lider av denna gemensamma öron tillstånd och som don 鈥 檛 har andra kontraindicera hälsoproblem, ta ginkgo biloba för tinnitus kan vara en säker behandling. Som är sant med de flesta kosttillskott bör dock patienterna diskutera behandlingen med sin läkare.

  • Ringningar i öronen kan vara ett symptom på en brusten trumhinna.
  • Ginkgo biloba kan bidra till att förbättra minnet av individer som lider av Alzheimers sjukdom.
  • Med tre kapslar av 120 till 240 milligram ginko biloba kan ge lindring för tinnitus.
  • Ginkgo biloba kan användas för att förbättra koncentrationen.