Vad är Gauze kläder?

December 1

Gauze kläder är tunna, löst vävda bomullsplagg. De är oftast kvinnor kläder poster, men inkluderar herrskjortor. Om du är bekant med gasbinda medicinska bandage, har du en god uppfattning om vad det här kläder tyg är som, även om inte alla dessa kläder har ganska så löst i en väv. På grund av sin extremt tunn konsistens och lätt bomullskonstruktion, gasväv kläder är populära i varma klimat och för resor.

Både för- och nackdelar med gasväv kläder inkluderar dess extrema tunnhet. Den tunna kvalitet gasväv gör det bekvämt i ens de varmaste vädret, men det kräver typiskt ett extra lager under för att undvika en helt genomskinlig utseende. Bomull eller siden linnen samt halk kan skiktas i gasbinda kläder såsom blusar och klänningar. Vissa bomull kjolar och klänningar har en bomull, polyester eller sidenfoder sys in plagget.

Bonde blusar med etniska stilar broderier samt flytande eller puffärmar är klassiskt utseende för gasbinda tyg. Dessa typer av gasbinda skjortor är tillgängliga i mäns och kvinnors sorter; Många av dessa kan köpas i tropiska länder. Vissa män gasbinda skjortor har korta ärmar, medan andra är långärmad i design. Medan mäns gasbinda toppar kan ha broderidetaljer, kan kvinnors stilar inkluderar dragsko hals och / eller midja. Gauze shirts gjorda för män och kvinnor kan falla på toppen av höfterna i längd eller vara en längre tunika stil.

Både män och kvinnor gasbinda toppar kan vara fast eller mönstrade. Vit, elfenben och blått är populära färger för gasbinda kläder, men det finns många färger samt stil alternativ till försäljning på dessa resor och varmt väder kläder. För resort och semester slitage, är gasväv kläder vanligtvis säljs i ljusa färger som citrongul, sann röd och lysande turkos. För kvinnor, långa gasbinda sundresses är ofta favorit resor kläder bitar eftersom de kan bäras över baddräkter vid poolen eller havet samt klädd med snygga sandaler och smycken för att gå ut på middag.

Gauze byxor är populär i både vanliga och kortare, eller capri, längder. Vissa gasbinda byxor säljs med matchande skjortor. Button front shirts är populära gasbinda kläder för män och kvinnor, eftersom de kan bäras över stridsvagnar för att ge dessa casuals ärmlösa toppar en dressier look för utväg slitage. Gauze knapp front skjortor kan ha kontroller eller andra mönster detaljer eller vara fast i färg.