Hur väljer jag det bästa Blush för Olive hud?

September 17

Olive hud anses vara en av de mest populära ansikts hy typer, på grund av det faktum att sådana personer har en naturlig färgton som inte kräver i allmänhet en hel del färg kosmetika. Innan du hoppar på kinden färg, är det viktigt att veta att du använder rätt toner av rouge för oliv hud faktiskt kan förbättra din naturliga lyster utan att dominera den. Den exakta färg som du väljer beror också på om du har ljusare eller mörk oliv hy. Varmare smink färger tenderar att fungera bäst för den oliv hudtoner, men de kommer inte att förbättra din ansiktet ordentligt utan en korrekt tillämpning.

Mid-tone rosa och aprikoser brukar vara de bästa färgerna för rouge för oliv hud eftersom tonerna ser mer naturligt än djupare sådana. Köpa dessa färger kan vara en svår uppgift, eftersom rodnar ser ofta annorlunda när de appliceras på ansiktet jämfört med hur de ser ut i paketet. Om du är osäker på en viss färg på rouge, att det bästa sättet att se till att det kommer att fungera med din hy är att testa den på en make-up disk. Du kan också använda den här metoden bara för att hitta din bästa utbud av färger och sedan köpa dem från ett apotek eller skönhet leverans uttaget om du önskar.

Med tanke på att varmare färger av rouge tenderar att fungera bäst för oliv hudtoner, det finns en mängd olika kind kosmetika allt från rosa till orangey aprikoser. Välja den bästa rodna för oliv hud inte bara kräver att du identifiera lämpliga färger för din typ, men du kan också behöva små variationer i tonen om du har en naturligt ljusare eller mörkare hy. Om din hudfärg är på den ljusare sidan, kan du överväga att hålla sig med rosa rouge, medan mörkare oliv ansikten kan stå att bära aprikoser.

Tillämpa make-up kan vara skrämmande, speciellt om du inte är van vid att bära kosmetika regelbundet. Olive hud är naturligt vacker på egen hand, men tillämpar kosmetika korrekt kan faktiskt förbättra dina ansiktsdrag. När du använder rouge för oliv hud, är det viktigt att du placerar precis rätt mängd produkt på dina kindben för att upprätthålla en naturlig look. Överväg att använda en stor rougeborste, till skillnad från de små resestora typer som ofta kommer med sådana produkter. Sopa färgen i en cirkulär rörelse runt hela kindbenet utan att nå hårfästet.

  • Blush förbättrar kindben.
  • Olive hud tenderar att se bäst med rosa eller aprikos rouge.
  • Hud testar en rodnad innan de köper den kan bidra till att avgöra vilka nyanser fungerar bäst.