Vad är en Slat Bed Frame?

November 13

En spjäla sängram är en struktur som använder bitar av trä eller stål för att stödja en madrass. I denna typ av bädd, är lamellerna läggs mellan bedrails och används ofta i stället för en låda våren för att stödja en madrass. Denna typ av sängramen kan hittas i bäddar gjorda av trä, metall eller plast. Ibland kan en slat ram med lameller som är nära varandra för att ge ytterligare stöd används med en futon. Dessa ramar kan komma i en mängd olika utföranden från moderna till antik.

Denna typ av sängram kan komma med träbitar som helt enkelt är som mellan sängens eller lamellerna kan knytas till varandra med en robust remsa av tyg som har häftade till träet. Det finns också slat säng ramar med pinnar stål som håller lamellerna på plats. I vissa fall kan spjälorna hållas på sängram med skruv eller bultar. För extra säkerhet, vissa ramar har en stålkärna stödsystem under spjälorna. Om en futon används i stället för en madrass, är lamellerna oftast monteras närmare varandra för att ge adekvat stöd.

Olika stilar av sängen, från traditionella lönn panel sängar till klassiska borstad nickelspindel sängar, kan kopplas ihop med en spjäla sängram. Eftersom denna typ av sängram används ofta utan en låda våren, tenderar madrassen vara närmare marken, och sänggavel är oftast mer synliga. Ibland denna typ av sängram kommer också träribbor på huvudet och footboards. En annan typ av slat sängram är enklare i stil, med bara en plattform av bifogade lameller för support, liknar en plattform säng. Denna säng kan även innefatta förvaringslådor inbyggda under sängen för extra lakan, filtar och kuddar.

Många material kan användas för att bygga en lamell sängram, kan den vara gjord av trä, stål, plast, eller en kombination. Vissa sängramar kombinera både träsniderier och borstad nickel som designer val. Vissa childrenâ € s sängar använder slat baser, som vanligtvis är gjorda av plast i olika former och färger. Denna typ av sängram kan också användas för klassiska metallsängar, som en spindel sängram tillverkad av handen nödställda stålrör. En trä slat sängram kan ha hand snidade mönster på sänggaveln eller byggas in i en antik stil släde säng.

  • Vissa sängramar har utdragslådor.
  • En bädd.
  • Med träribbor, en säng behöver oftast ingen box våren under madrassen.