Vad är en Solar Lamp?

August 21

Solar lampor är lampor som drivs av solens strålar. De är oftast bärbara fixturer som har en solpanel som finns högst upp, tillsammans med en LED batteri. Batteriet laddas, under dagen, genom att absorbera solstrålar och lagra dem. I skymningen, dessa ljus slå sedan på automatiskt och stängs av på morgonen när solen går upp igen.

Den vanligaste typen av sol lampa används utomhus, i trädgården landskapsarkitektur, längs gångvägar, eller runt dammar. Dessa är i allmänhet fäst vid en metall eller plast insats, vilken är fast direkt i marken. Toppen av denna utomhus sol lampa liknar ofta en lykta eller gata ljus, med en liten lampa på insidan för att projicera ljus.

En inomhus sol lampa har normalt ett ljus som avger en ljusstyrka som motsvarar 40 watt. Den kan användas som en accent ljus eller skrivbord ljus. Dessa inomhus sol lampor kan placeras i ett fönster som tar emot minst sex till åtta timmars direkt solljus varje dag för att ladda det fullt.

Solar ficklampor är en annan typ av solcellslampa. Denna ficklampa är något oförändrad jämfört med en vanlig man. Den har typiskt en solpanel längs en ände som samlar solstrålarna från solen. Denna lagrade energin används sedan för att driva flera LED-lampor på ficklampan lins under kvällstimmarna eller på mörka platser, som grottor.

Solar lampor behöver vanligtvis lite underhåll för att prestera bra. Dessa lampor har få arbetande delar, så det enda som kan behöva bytas ut är ett batteri eller glödlampa. De kan lätt rengöras med tvål och vatten, och ska pågå under flera år.

Till skillnad från eldrivna lampor, det finns ingen anledning att vara bekymrad sol lampor utsätts för väder och vind. Lampan är vanligtvis tätt innesluten inuti lampstativet, och borde inte bli blöt även under en tung skyfall. Batteriet i sol lampa är också utformad för att motstå fukt. Dessa lampor är säkra att använda under åskväder och, bäst av allt, kommer de att lysa även om det finns ett avbrott i elektrisk service.

Även tillgängligt året, är sol lampor visas mest framträdande av återförsäljare under våren och sommaren. De är oftast belägna i landskapet avsnittet gräsmatta och trädgården eller byggvaruhus. Solar ficklampor kan köpas i utomhus och camping leverans butiker. Dessa lampor är billiga, dekorativt, och lätt att använda. Köpa solens ljus för inomhus, utomhus, eller camping användning kan vara en klok investering.