Vad är några Backyard Landskaps Idéer?

February 16

Oavsett storlek eller form på en bakgård, det finns sätt att landskapet området så att det är både visuellt tilltalande och funktionell. Detta omfattar allt från de små bakgårdar som är gemensamma med trädgård hem till kuperad terräng som ofta finns med land hem och stora egendomar.

Ett tillvägagångssätt för innovativa bakgård landskaps idéer innefattar tillsats form och funktion till en gård med hjälp av en andra nivå. Att ha ett område som är högre än resten av utrymmet kan förbättra även en liten gård. Detta kan uppnås på flera sätt. En strategi behövs för att lägga en sittgrupp som höjs, eventuellt med hjälp av naturliga byggmaterial för att skapa en naturlig plattform. Lägga buskage för att hjälpa till att definiera området, samt med hjälp av naturliga material för att skapa en väg till detta höjt sittgrupp kommer att lägga till visuella intresse, samtidigt hålla gården lätt att underhålla.

För människor som vill ha en attraktiv plats, men inte är intresserade av att spendera mycket tid med trädgårdsarbete, vissa positiva bakgård landskaps idéer inkluderar klippformationer som införlivats med lätt att underhålla växter, såsom ett urval av kaktus växter. Detta kan vara särskilt effektiv när den kombineras med en uteplats som inkluderar en swimmingpool. De växter och klippformationer kan vara belägen runt stängslet, skapa en attraktiv miljö för poolen. Bakgården kommer inte att kräva slåtter eller häckar, men ändå ger en behaglig och vilsam atmosfär.

Däck är också utmärkta alternativ för många bakgårdar. Däck med 2:59 nivåer bidrar till att maximera utrymmet, eftersom nivåerna utnyttja vertikala samt de horisontella dimensioner bakgården. Däcken kan införliva naturliga inslag i gården, såsom graciösa träd. Purposing varje nivå kan också lägga till charm, till exempel konfigurera en nivå för matlagning utomhus, en för umgänge, och en som en lugn oas för läsning.

Ett nytt exempel på effektiva bakgård landskaps idéer innebär skapandet av en sjunken uteplats som en del av landskapsarkitektur. Detta tillvägagångssätt kan utnyttjas som ett sätt att återanvända ett gammalt i mark pool som inte längre anses önskvärt. Genom att lägga till designelement till poolen som stegen, ett par olika nivåer, och en samling av krukväxter och träd, blir utrymmet både attraktiv och mycket användbar, utan bekostnad av att ha poolen fylls i.

Backyard landskap idéer av alla slag kan anpassas för att passa individuella behov. En bra tumregel är att använda sig av material som lätt erhålls i ett visst område. Detta kommer ofta hjälpa till att hålla kostnaderna för omkonstruktion ett landskap inom anledning, samt hjälpa det utrymme för att passa in i den omgivande terrängen.

  • Att sätta in klippformationer i en gård kan minimera eller helt eliminera behovet av att klippa.
  • Landskaps stenar kan användas runt kanten av trädgårdar.
  • Pathways gjorda av tegel eller annat material kan lägga till en bakgård landskap design.
  • Ett däck kan införliva naturliga inslag i en gård.
  • Många människor inkluderar dekorativa icke-inhemska växter runt deras bakgård för att ge det en mer exotisk känsla.