Vad är några saker att göra i Toronto, Ontario?

July 5

Toronto, är Ontario en stor kanadensisk stad med många intressanta saker att göra. Shopping och alla typer av underhållning presenteras här. CN Tower, Rogers Centre, Yonge Street, Eaton Centre, The Hockey Hall of Fame, Kensington Market och Royal Ontario Museum ger stora saker att göra i Toronto för turister och bofasta.

CN Tower, som ligger på Front Street i centrala Toronto, sägs vara världens högsta fristående struktur. Detta är en mycket populär attraktion på en klar dag på grund av de utmärkta utsikt över staden. CN Tower är också en stor syn att se på natten på grund av dess attraktiva belysning. Stående på glasgolvet är en av de mest populära saker att göra i Toronto CN Tower. Rogers Centre ligger rätt nära tornet och har plats för upp till 60.000 personer för sportevenemang, konventioner och konserter.

Yonge Street skiljer de östra och västra delarna av Toronto och sägs vara den längsta gatan i världen. Det finns många populära nöjesställen, specialbutiker och restauranger längs Yonge Street. Besöker Eaton Centre på Yonge Street är en av de bästa saker att göra i Toronto för dem som älskar köpcentra. Eaton Centre är tre nivåer med närmare 300 butiker och är ansluten till en underjordisk gångsystem.

Hockey Hall of Fame ligger också på Yonge Street och är en av de rekommenderade saker att göra i Toronto för hockey fans i alla åldrar. Detta är hem för Stanley Cup. Många roliga hockey tema aktiviteter presenteras här som tar slagskott och titta filmsekvenser av stora stunder i sporten. Hockey Hall of Fame har den största samlingen av hockey relaterade poster i världen.

Kensington Market är en stadsdel känd för sin shopping, restauranger, bagerier och ost butiker samt second hand butiker och barer. Ligger väster om Torontos centrum kärna, är Kensington Market gränsar Bathurst Street, College Street, Dundas Street och Spalding avenyn. Rubrik till marknaden genom bundet snarare än med bil anses vara en av de bästa sätten att bläddra butikerna som parkering här är oftast inte så lätt att hitta.

Exploring Royal Ontario Museum är en av de bästa saker att göra i Toronto för dem som reser med barn. Museet har många kreativa, interaktiva utställningar såsom den populära Dinosaur Dig. Både permanenta och tillfälliga utställningar visas på Royal Ontario Museum. Naturlig historia samt världshistorien är markerad på museet.

  • Ice hockey lag på alla utbildningsnivåer är baserade i Toronto.
  • Toronto är hem för Hockey Hall of Fame.
  • Toronto är den folkrikaste staden i Kanada och huvudstad i provinsen Ontario.
  • Eaton Centre är en tre-nivå köpcentrum med närmare 300 butiker.