Hur väljer jag det bästa Over-the-Range Microwave?

June 12

När du väljer en over-the-range mikrovågsugn, fundera över hur mycket utrymme du har att arbeta med. Mät upp i ert sortiment så att du kan hitta en perfekt passform. Du bör också jämföra funktioner och kostnader för flera modeller innan du gör ditt slutgiltiga beslutet. Bestäm hur mycket kraft du föredrar din over-the-range mikrovågsugn ha. Se också till att välja en färg som koordinerar med ditt kök.

Shopping för en over-the-range mikrovågsugn kan erbjuda många alternativ, och det finns flera tillverkare att välja mellan. Du bör välja ett varumärke som är väl etablerad och känd för tillverkning mikrovågsugn och hushållsapparater. Också leta efter ett företag med goda erfarenheter av kundservice.

Om du laga stora måltider, anser det inre av over-the-counter mikrovågsugn. Välj en mikrovågsugn som har tillräckligt med ugnen. Om du är bekymrad över att spara tid när du lagar mat, köpa en mikrovågsugn med hög wattal. Mer kraft gör att du kan laga mat snabbare.

Förutom snabb matlagning, kommer du vill vara säker på att din mat tillagas jämnt. Om din over-the-range mikrovågsugn inkluderar inte en skivspelare, kanske maten inte tillagas jämnt om du vrider pannan. Ett glas skivspelare är lätt att rengöra och hållbara.

Medan en over-the-range mikrovågsugn kommer att spara plats på bänken, vissa modeller har också en två-nivå galler för att fördubbla din matlagning kapacitet. En mikrovågsugn med en tvilling matlagning rack är användbart när du förbereder stora måltider. Du vill vara säker på att dina kokkärl och rätter inte är för stora för rack, dock.

Tänk de olika inställningarna för en mikrovågsugn och som kan vara till hjälp för dig. Om du tenderar att smälta smör eller färskost, kan en en-touch låg inställning vara till hjälp. Avfrostning inställningar är viktigt om du snabbt vill tina din frusna fjäderfä och annat kött.

En over-the-range mikrovågsugn kommer vanligen ut med en frånluftsfläkt. Frånluftsfläkten är konstruerad för att avleda matos, och vissa mikrovågor har fläktar med två eller tre hastigheter. Många modeller kommer också en inbyggd ljus, samt automatisk avstängning för fläkten.

Innan du väljer ditt nya over-the-range mikrovågsugn, bör du läsa konsument recensioner. Betygen kan hjälpa dig att avgöra vilken modell man väljer eller vilka frågor andra konsumenter har haft med en viss modell. Läsa recensioner kan också hjälpa dig att avgöra om kundservice är tillfredsställande.

  • Mikrovågor bör mätas innan de köper.