Vilka är de olika typerna av Kids 'Hårklippning?

May 17

Det finns ett antal olika typer av barnens hårklippning, för både flickor och pojkar. Vissa typer av barnens hårklippning, såsom pixie för flickor eller buzz cut för pojkar, är mycket kort, medan andra, som till exempel skålen frisyr eller lager look, finns på långsidan. Andra hårklippning, såsom bob för flickor eller Caesar för pojkar, är i mitten. Den typ av frisyr som passar bäst för ett barn beror på hans önskemål och hur mycket tid han eller hans föräldrar kan spendera styling håret varje dag.

Den bob frisyr blev mycket populär på 1920-talet och är fortfarande en populär barn frisyr. Vanligtvis en bob består av hår som når till hakan, även om vissa Bobs är längre. Bob frisyrer kan skiktas, vilket innebär att håret är flera olika längder eller skära rakt på sak. Vissa bobs har korta lugg i fronten. En bob fungerar bra för flickor som är aktiva och inte vill spendera mycket tid tjafsa med sitt hår.

Den pixie är en av flera barnens frisyrer gemensamma med små flickor. Det fungerar bra med aktiva tjejer som har något tjock eller vågigt hår. Snittet är kort på ryggen och sidorna och något längre på toppen. Hår i fronten typiskt skiktas så att den ramar in flickans ansikte fint.

En buzz cut är en vanlig frisyr för små pojkar. Det liknar en snagg, vanligt bland barnens frisyrer. Med både en buzz och snagg, håret på sidorna och baksidan av huvudet klippa mycket kort, mindre än 0,25 tum, medan håret på toppen av håret är något längre. Buzz nedskärningar är oftast ännu kortare än nedskärningar besättnings.

Skålen cut är en klassisk barnens frisyr. När ett barn, oftast en pojke, har en skål frisyr, ser det ut som om barberaren placerat en skål över huvudet och trimmat håret runt den. Det kallas också en svamp snitt, som håret liknar en svamp cap. Avdraget är längre än andra stilar, med håret klippa strax ovanför öronen.

En annan klassiker frisyr för pojkar är Caesar. Caesar är en kort frisyr som liknar frisyr av den antika romerska kejsaren. När en pojke får en Caesar frisyr är klippt mycket kort mot hårbotten på sidorna och baktill, men är tillräckligt lång på topp och front för att borsta över pannan.

  • Den bob frisyr blev populär på 1920-talet och är fortfarande populär bland barnen.