Vad bör jag tänka när man köper Överdrag?

April 6

Nygifta beroende av dem för renovering secondhand möbler. Ibland är de för att ge möblerna en ny "look" som är billigare än tapetsering. De kan också användas för att ge en säsong, festligt luft. Överdrag blir allt mer populärt och har kämpat sig ur leden av klibbig heminredning att hitta en plats i designerutställningslokaler.

När du köper överdrag, behöver en shopper att först tänka på vad hon vill att de ska göra, vilka möbler som behöver täckas, och hur mycket som finns i hennes budget. Överdrag finns i en mängd olika material och mönster, så shopper måste överväga varför hon behöver överdrag. Är hon ute efter en semester mönster för att pigga upp sitt hem? Vad sägs om en glad tryck för dotterns rum? Med den rad av slip täcker tillgängliga, bör en shopper kunna hitta något som passar.

Den shopper ska se mönster och färger som passar ihop med den nuvarande inredning för. Ett vanligt eller jacquard tryck är ofta det bästa valet, men för rum som oftast är inredda i neutrala färger, kanske en ljus print vara just den sak att lägga till färg och spänning till ett rum. Den shopper bör också överväga material. Om han köper slip täcker för soffa och fåtölj i vardagsrummet, till exempel, kommer han att behöva överväga en robust, slitstarkt tyg som denim eller bomull anka. Dessa material kommer att ta straffet för barn och husdjur. Slip täcker för vardagsrummet eller andra bodde-i delar av hemmet bör också vara tvättas i maskin, eftersom kemtvätts räkningar för överdrag kan stöta ganska lite pengar.

En shopper bör också överväga vilka bitar av möbler behov som ska täckas - ett oattraktivt soffa, en sliten fåtölj, eller alla matsalen stolar? Oavsett möbel det är, kommer shopper behöva mäta den för höjd, längd, bredd och djup, för att vara säker på att köpa rätt storlek och form överdrag. De flesta slip täcker arbete genom att kasta den största delen av kåpan över möbler och hugg locket in i sidorna. Vissa överdrag har separata delar som täcker de kuddar och elastiska kjolar för botten av en fåtölj eller soffa. Paketen har oftast bilder av vad slip täcka kommer att se ut på möblerna.

Priset är den tredje faktor när man köper överdrag. De är inte billiga, men vissa är prissatta mer rimligt än andra. De finns på lågprisbutiker, på nätet, i varuhus och i specialbutiker. En shopper bör jämföra priser innan man köper, eller han skulle kunna ägna mycket mer än han verkligen vill. Med den stora variation av slip täcker tillgängliga, bör en shopper ha några problem att hitta exakt vad han är ute efter.

  • Slip täcker på möbler med barn eller husdjur bör tvättas i maskin, för att skära ner på kemtvättsräkningar.