Vad är Trädgårds Plattor?

May 7

Trädgårds plack är en typ av inredning som är avsedd att placeras i en trädgård eller gård. De kan vara tillverkade av keramik, trä, sten eller plast som är utformad för att se ut som sten, och kommer i allmänhet har ett namn, ord eller en fras. Trädgårds plack kan göra stora gåvor och lägga en personlig touch till en trädgård; vissa används också för att visa var vissa anläggningar finns, speciellt när man växer örter eller grönsaker. Trädgårds plack kan köpas på nätet och på de flesta trädgårds eller hem butiker, även om vissa människor som är duktiga på att arbeta med trä eller sten njuta skapa sin egen trädgård inredning eller andra utomhusmöbler.

Trädgårds plack kan monteras på en vägg eller mur, placerad på en påle, eller placeras plant på marken. De som för användning på marken kan också kallas trädgårdsstenar. Det är nödvändigt för dessa typer av utomhusmöbler för att kunna stå emot väder. Vissa kan lämnas ut hela året, men andra bör föras in under vintern för att förhindra skador från snö och is.

Trädgård plaketter med familjens efternamn på dem är mycket vanliga och kan göra stora personliga gåvor. Dessa kan hängas på en vägg eller dörr. Denna typ av trädgård plack kan ges som ett bröllop eller inflyttningspresent gåva, till exempel; Det finns många olika mönster tillgängliga, som presenterar bilder som djur, blommor, stjärnor eller andra objekt länder som är populära val för gräsmatta inredning.

Andra typer av trädgårds plack har ofta inspirerande ord på dem. På skylten kan säga "tro" eller "Kärlek", till exempel. Dessa ofta kommer i set om tre eller fler, för att ge trädgården en mer sammanhållen look. Dessa plack kan placeras på olika platser runt om i trädgården. Andra dekorativa trädgårds plack kan har ett favoritcitat eller dikt som väl; motivet ofta trädgårds, men det behöver inte nödvändigtvis vara. Religiösa plack är populära också.

Slutligen några trädgårds plack tjäna ett funktionellt syfte. De kan placeras på olika områden i trädgården för att ange vilka typer av växter som finns där; till exempel, en ofta använder dessa informations plack för örtagårdar. Dessa plack är ofta mycket mindre, i syfte att passa inuti krukor eller i närheten av mindre anläggningar. De kan helt enkelt säga ett ord, till exempel "rosmarin" eller "timjan", till exempel.