Hur väljer jag det bästa baby Eksem Cream?

June 23

Om du vill välja den bästa baby eksem grädde, bör du leta efter en som är helt fri från dofter och hårda tvålar. Det finns många av dessa på marknaden, och de flesta av dem kommer att säga att de är utformade för känslig hud. Även om etiketten gör säga att produkten är bra att använda på känslig hud, bör du ändå kontrollera ingredienserna för att se till att det inte är något tveksamt listade. Håll dig borta från konstgjorda färgämnen eller vaselin eftersom dessa saker kan förvärra eksem. Om du kan hitta en baby eksem kräm som innehåller havregryn, kan detta vara det bästa alternativet eftersom havregryn tenderar att vara till stor hjälp för att behandla eksem.

När du väljer den bästa barnet eksem grädde, kanske du också vill leta efter produkter som innehåller aloe vera gel och ringblomma. Båda dessa ingredienser är idealiska för att lugna irritation från kliande, inflammerad hud. Aloe och calendula är också normalt säkert att använda på barn och är en populär ingrediens i allt från barn schampo till barnet bubbelbad. Många krämer för baby eksem innehåller dessutom mjukgörande, vilket kan vara till hjälp för eksem eftersom de kan förhindra att huden torkar ut. Se bara till att vaselin är inte den typ av fuktighetskräm som används i produkten, eftersom i stället för att absorberas av huden, det kan blockera porerna och förhindra huden från att andas.

Förutom barnet eksem kräm, finns det några andra saker du kan använda hemma för att hjälpa ditt barns irriterad hud. När du ger ditt barn ett bad, vara noga med att inte använda några produkter som innehåller dofter. Leta efter något som innehåller en mild tvål, och försöka hålla ditt barn i badkaret i högst fem minuter. Extra långa bad tider kan göra eksem värre eftersom det kommer sannolikt över torka huden. Du kan också gnugga ditt barn ner med baby eksem grädde så fort du tar bort honom eller henne från badet.

Behandling av eksem är inte bara begränsat till de produkter som du använder. Om ditt barn har svåra eksem, kan du behöva göra en insats inte att klä eller torka honom eller henne av med något material som inte är 100-procent bomull. Syntetiska material, som polyester, tenderar att irritera känslig hud. Du kan också behöva köpa tvättmedel som är doftfria, färga fritt, och också gjort med en mild tvål. Det finns vissa diskmedel som är avsett för spädbarn som borde vara acceptabelt att använda om ditt barn lider av eksem.

  • Använda tvättmedel som är doftfria kan också hjälpa vid behandling barn med eksem.
  • Att hålla barn sval och torr hjälper adress eksem utbrott.
  • Vaselin kan möjligen förvärra eksem.
  • Eksem är en röd, kliande utslag som kan drabba människor i alla åldrar.
  • Många människor använder aloe vera gel för att lindra klåda som orsakas av eksem, och det är säkert för användning på barn.
  • En kräm för behandling av eksem hos spädbarn.