Vad är ett däck Regel?

October 7

Ett däck är en konstgjord plattform som normalt är ansluten till ett hus. De flesta däck är gjorda av trä och är upphängda ovanför marken, med stöd av stora inlägget och balkar. Ett däck regel är däcket stödbalk som håller brädor de däck golv ordentligt på däck. Dessa reglar är kopplade till de viktigaste header ombord och inlägg strålar av däck med balkskor.

Bygga ett däck kräver ordentlig planering och organisation. Denna planeringsprocess används som guide under hela konstruktionen. Planerar ett däck kräver inte nödvändigtvis en expert, men bör omfatta inköp av material, få tillstånd och skissa på en allmän tidslinje för övergripande konstruktion.

Många människor använder däck kit att påskynda projekteringsuppgifter däckskonstruktion. Dessa kit kommer i flera storlekar och inkluderar alla nödvändiga material och arkitektoniska blå utskrifter för de flesta däckdesigner. Ett typiskt däck projekt kommer att omfatta däck styrelser, golvbjälkar, galgar, räls, stolpar och fästen. Det är viktigt att utveckla en inköpsmateriallista innan de inleder däck projekt. Detta kommer att begränsa behovet av upprepade besök till järnaffären.

Deck regelavståndet är en viktig faktor som avgör styrkan i ett däck. Närmare regelavståndet skapar vanligtvis en starkare under golvyta. De däck reglar är de upprepade brädor som används för att bygga ett däck ram. Detta är den yttre skelett ramen i en kortlek som stöder belastningen av däck. Dessa reglar se formen och styrkan av däcket är permanent underhållna.

Ett däck reglar är vinkelrät mot huset. Det stöds mellan sidhuvudet kortet, som är fäst till huset och post balkar som är planterade i marken med betong. Balkskor är fästanordningen används för att ansluta ändarna på reglarna i ansiktet av en header ombord. Reglarna installerade parallellt med varandra. Detta har effekten att jämnt fördela belastningen på hela däck området.

Däck styrelser och däck bjälklag finns i många storlekar beroende på önskat utseende och lastkapacitet som krävs för däcket. Däcket reglar är basen stöd för däcket. Eftersom storleken på däcket ökar större, däck reglar är nödvändiga för ytterligare stöd. Den erforderliga däck avståndet mellan däck reglar bestäms av vilken typ av trä som används på däck och avståndet mellan varje inlägg balk.

När däcket är äntligen klar kommer en inspektion krävas av en kvalificerad tillståndsinspektör. Han kommer att se till byggandet fördes utifrån säkerhets kodens krav. Under denna inspektion kommer han att validera krävs däcksbalk avstånd baserat på storleken och balk span av däcket.

  • Ett däck som byggs med reglarna utsatta.
  • Vy över däcksgolvbjälkar underifrån.
  • Deck bjälklag håll däck styrelser till däck strukturen.