Vad är Kommunal Bond Insurance?

May 11

Kommunal obligations försäkring ger skydd för investerare som köpt kommunala obligationer eller munis, utgivna av staten, staden och statliga myndigheter. Obligationer är skuldinstrument som säljs för att höja det kapital som krävs för att finansiera olika offentliga projekt, bland annat infrastruktur, skolor och bostadsområden. Många emittenter av kommunala obligationer använder också många av de projekt som de finansierar för att skapa intäktsströmmar. Emittenter köper kommunal obligationsförsäkringar för att höja betyget på obligationerna, vilket gör dem mer attraktiva för investerare.

MGIC Investment Corporation bildades den första kommunala obligations försäkringsbolag i USA 1971. Fram till den tiden, var statsobligationer erbjudanden sällan försäkrade. År 1975, den nära konkurs New York hade många investerare på Wall Street oro för konsekvenserna av staden försumliga på sina obligationsbetalningar. När en stor Pacific Northwest energibolag, Washington Public Power Supply, inte kunde uppfylla sina betalningar på $ 2000000000 US dollar i utestående obligationsbetalningar 1983, trycket till försäkrade kommunala obligations började bygga. Dessa händelser betonade ökad sårbarhet för att investera i kommunala obligationer.

Internationellt är den kommunala obligationsmarknaden har inte utvecklats som i USA. Även Kanada är den näst största utgivare av kommunala obligationer utanför Amerika, spelar kommunala obligationsförsäkring en mindre roll, eftersom de obligationer emitterade av kommuner garanteras av Kanadas kommunala finans Företag. Under det senaste decenniet har den europeiska marknaden kommunala obligations upplevt tillväxt. Några av de större amerikanska kommunobligations försäkringsbolag har även öppnat internationella platser eller bildat gemensamma företag för att hjälpa till att försäkra frågorna. Men de flesta infrastruktur och andra offentliga arbeten projekt fortfarande i första hand finansieras av banker som är specialiserade på kommunal finansiering.

Det finns i princip två typer av obligationer utgivna av statliga och byråer enheter: allmänna skyldigheter obligationer och intäktsobligationer. Allmän skyldighet obligationer brukar återbetalas från intäkter och skatter. Tillgångar inte används för att säkra allmän skyldighet obligationer. Lån och räntebetalningar till följd av intäktsobligationer betalas med de intäkter genererar genom projektet finansieras av obligationslån, som avgiftsbelagda broar och sportarenorna.

Emittenter köper obligation försäkring för att höja kreditbetyget på sina kommunala obligationer erbjuder till trippel A. kreditbetyg på emittenten inte direst faktor i ratingkommunobligationer. Fördelen realiseras genom obligations försäkringsgivare är den lägre räntan de generellt betala till obligationsköpare. Vanligtvis kommer investerare att acceptera en lägre avkastning på sina investeringar kapital i utbyte mot garanterade räntebetalningar. Köpare föredrar också säkerheten för deras kapital som erbjuds av kommunalt obligationsförsäkring.

Om obligationsemittent standard på betalningarna, försäkringsbolaget som utfärdat politiken kommer att göra räntebetalningarna som grund. Som utlovat kommer rektor att betalas vid Bonda € s förfallodagen. Om kommunala obligationer finns inom ett investmentbolag, är försäkringen bra för livet av obligationerna eller livet i förtroende. Kommunala obligationsfonder kan också bära obligationsförsäkringar. Normalt måste kommunala obligationer ha en BBB rating eller högre för att kvalificera sig för kommunal obligationsförsäkringar.

Försäkringsbolagen kommer bara försäkra enheter med en stark kreditriskvärdering. De flesta kommunala obligations försäkringsbolag har en personal på kommunala obligationer experter, däribland kreditanalytiker, advokater, och kommunala obligations ekonomer. Dessa människor är välutbildade i varje aspekt av att utvärdera stabiliteten och kreditvärdigheten hos emittenter obligations. De områden som normalt brukar analyseras inkluderar intäkter, utgifter och tillståndet i den regionala ekonomin. Experter kan också överväga skattebasen, liksom den ekonomiska styrkan hos emittenten.

  • Obligationer är skuldinstrument som säljs för att höja det kapital som krävs för att finansiera olika offentliga projekt.