Vad Är Kind Diet?

January 28

Den Kind Diet är en kost plan som främjar fullständigt borttagande av alla bearbetade och djurbaserade produkter som ett sätt att underlätta viktminskning och förbättra miljön. Den diet plan introducerades av amerikansk skådespelerska Alicia Silverstone 2009 i sin bok, The Kind Diet:. En enkel guide till Feeling Great, gå ned i vikt, och rädda planeten Den bygger på tanken att undvika bearbetade och animaliska produkter som inte är bara hjälper bantare gå ner i vikt och förbättra sin hälsa, men att det också är mer etiskt att inte döda djur för mat. Silverstone främjar också kosten som ett sätt att förbättra miljön och minska föroreningarna i luften genom att begränsa bearbetade livsmedel som produceras i fabriker och minska användningen av syntetiska förpackningsmaterial.

Den inledande fasen av Kind Diet kallas flirt fasen. Under flirt fasen, är deltagarna leds in successivt ersätta köttet och andra animaliska produkter ur sin kost. Genom långsamt minska mängden animaliska produkter, kan deltagarna lätt in en striktare diet eller de kan välja att stanna kvar på flirt fasen. Silverstone hävdar i sin bok att de på denna nivå i allmänhet kommer att se snabba förändringar i sin vikt, utseende och känsla av välbefinnande och kan vara mer motiverade att hålla dieten.

Om folk vill delta i ett mer likriktat och strängare version av Kind Diet, kan de välja att gå vidare till vegan fasen. Den vegan fasen utrotar helt alla animaliska produkter, särskilt kött- och mejeriprodukter, samt alla produkter som innehåller gelatin eller andra animaliska derivat. Det möjliggör frukt, grönsaker, fullkorn och köttsubstitut, som vanligtvis är gjorda av sojabönor för att efterlikna strukturen på köttet.

Den mest drastiska fasen av Kind Diet är den sista fasen kallas superhjälte fasen. Den superhjälte Fasen bygger främst på fullkorn och grönsaker hav, som alger. Det kräver ett totalt avskaffande av livsmedel som framställts av vitt mjöl och socker. Det möjliggör frukter och grönsaker som är låga i kolhydrater och naturliga sockerarter, såsom päron, sötpotatis, plommon, och broccoli. Alkohol, koffein, och konstgjorda sötningsmedel är förbjudna under superhjälte fasen.

Eftersom Kind Diet är så begränsande när det gäller vilka typer av livsmedel det låter deltagarna att konsumera, kan det möjligen vara svårt för vissa människor att bo med på lång sikt. En annan möjlig nackdel med denna kost plan är risken att inte konsumera tillräckligt med näringsämnen, såsom protein, järn och vitamin D, som i allmänhet kommer från kött och mejerikällor. Vissa kritiker av dieten uppger också att de livsmedel som föreslås för superhjälte fasen, särskilt havet grönsaker, kan vara dyrt eller svårt att hitta för vissa människor, särskilt de som bor i västra eller landsbygdsområden.

  • Plommon är tillåtna på superhjälte fasen.
  • Den Kind Diet möjliggöra frukter låg i naturliga sockerarter, såsom päron.