Vilka är de olika typer av bärbara Fitness Equipment?

November 12

Bärbar fitnessutrustning är en livräddare för dem som bor i ett litet utrymme eller vill träna när du reser. Oavsett om det fälls upp, slipsar tillsammans eller passar in i en liten påse, kan det vara mycket bättre än att behöva manövrera stora och skrymmande utrustning. På grund av den stora mängden träningsutrustning, det finns alternativ för alla som vill bitar som är lätt att transportera.

En mycket lätt bit portabel träningsutrustning är ett hopprep. Den tjockaste delen av hela objektet är handtagen, som inte är mycket stora alls. Det kan bindas upp och sätta i en låda, stoppade i en resväska för en semester eller ens kastas in i en medelstor till stor plånbok. Människor kan hoppa rep som helst, från ett hotellrum till en strand, och det är lätt att använda.

Ett motstånd band är en annan bit av bärbar träningsredskap som man kan vika upp ordentligt och sätta i ett litet utrymme. Det är också utmärkt för att ta på semester och använder i ett hotellrum. Motstånds band kommer i en mängd olika längder och varierande grad av motstånd. Förutom att vara billig, de är också bra för motionärer på alla nivåer, från början till avancerad.

En hopfällbar löpband är inte portabelt träningsredskap som kan resa, men det är ganska lätt att förvara i hemmet. Några av löpband fälla ihop så väl de passar under en säng eller byrå eller passa in i en garderob och är knappt märkbar, om märkbar alls. De är idealiska för dem som har små rum eller lägenheter där lagringsutrymme är svårt att komma med.

Pull-up bar är en bit av bärbar fitnessutrustning som används i en dörröppning att göra pull-ups. Med tanke på att det är lite skrymmande, kan det inte färdas väl i en resväska, men skulle kunna fungera bra i en väska eller annan form av flexibel bagage. Pull-up bar är relativt liten, så det kan lagra lätt under en säng eller i en garderob, men kan vara för stor för att passa in i en låda.

Trots den vanliga stora storleken på många bitar av träningsutrustning, desto fler bärbara bitar hjälpa människor utöva mer. Bekvämligheten med portabla träningsredskap möjliggör ett träningspass nästan överallt där det finns tillräckligt med utrymme. Den vanligtvis plånboksvänlig prislapp hjälper också de med begränsade medel kunna hoppa över gymmet och motion i sina egna hem.

  • Fria vikter kan användas i en mängd olika platser.
  • Hoppa rep är lätta, bärbara bitar av träningsutrustning som kan användas i stort sett var som helst.