Hur fungerar Anonyma Alkoholister Online Work?

March 16

Anonyma Alkoholister, eller Al-Anon, är en form av stöd för personer som lider av alkoholberoende. Möten hålls på olika platser, eller Anonyma Alkoholister nätet är ett alternativ som gör att enskilda att delta i lektioner från någonstans som har en Internet-anslutning. Användare kan utnyttja chattrum eller online-konferens programvara. En Anonyma Alkoholister online-klass arbetar ibland på samma sätt som en traditionell Al-Anon möte, som börjar med introduktioner, diskussions tid, stänga och tilldela medlemmar för deras nivå av nykterhet. Andra Alcoholics Anonymous online-möten är helt enkelt chattrum för medlemmar att diskutera eventuella rättegångar som de har med och att få stöd medan du chattar.

Om en Anonyma Alkoholister onlinemöte hålls i ett chattrum, deltagare vägleda allmänhet mötet genom att tala via chattfunktionen. Många samtal äger vanligtvis rum samtidigt i ett chattrum, så en Anonyma Alkoholister möte som äger rum här sättet brukar har lite struktur. Fördelen med ett möte som detta är att användarna kan känna sig mindre självmedveten, och de brukar kan få hjälp och har ett lyssnande öra när de behöver det. För någon som är fortfarande i ett tidigt skede av att försöka hålla sig nykter, men detta alternativ kan vara alltför ostrukturerade.

Anonyma Alkoholister online klasser som uppfyller använder online-konferens mjukvaran kan ha struktur liknande den för i fysiska möten. Vissa online klasser har omfattande regelverk för saker som begär att tala och hedra varje persona € s tid att prata. Andra klasser har några regler för deltagarna att följa, vilket skapar en mer informell atmosfär. Hursomhelst, kan deltagarna i dessa klasser får mer personlig och korrekt information.

En sak som en Anonyma Alkoholister onlinemöte deltagare kanske vill tänka på är att bara för att mötet är på nätet istället för ansikte mot ansikte, betyder det inte att han eller hon är helt anonymt. Inte möte i ett offentligt rum ger en viss nivå av anonymitet, men Internet garanterar inte total anonymitet. Användarna bör komma ihåg att använda samma försiktighetsåtgärder som de skulle använda med några andra internet interaktioner.

Förutom att lära sig att samverka i en online Anonyma alkoholister möte, bör användarna bekanta sig med jargong som används i online chattrum. Olika ord har förkortats till akronymer för att möjliggöra enklare att skriva och för att spara utrymme. Lära dessa akronymer innan deltar ett onlinemöte kan hjälpa en individ att ta mer av ett möte än han eller hon skulle ha något annat. Listor över dessa akronymer oftast kan hittas på nätet.

  • Anonyma Alkoholister använder nätet ofta chattrum för att ansluta sina medlemmar.
  • En person som är att bekämpa alkoholmissbruk kan ha nytta av att gå en online stödgrupp.