Matlagning & Näring iPad Apps

March 23

Foodies har en allierad i iPad - dessa program ger dig stora recept, mat shopping hjälp och hur-till information. En iPad app kan även hjälpa dig att skapa drinkar att gå med din fest.

Epicurious Recept & inköpslista

Ledig

Epicurious är ett recept app "för människor som älskar att äta." Det är snyggt upplagt, lätt att navigera, har fina bilder på de flesta av de färdiga rätter, och ger en inköpslista funktion som är super bekvämt. Det ger också användarrecensioner, varav många har förslag på hur man tweak recepten. Och många recept berätta lite om kocken som skapat den. Ännu bättre, några recept har även näringsinformation!

Matlagning & Näring iPad Apps

Livsmedels IQ

Ledig

Livsmedels IQ är, i sin kärna, en livsmedels butik shopping-lista app. Den innehåller en databas med artiklar och en fantastisk kupongsystemet, och du kan synkronisera listor med andra livsmedels IQ användare.

Matlagning & Näring iPad Apps

Med listan delning, kan du bjuda in andra användare att dela din lista när du vill köpa som ett lag. När en deltagare kontrollerar ut ett objekt, det kontrolleras av på alla andras listan också!

Lista delning krävs acceptera Coupons.com användarvillkor, och det innebär att det finns en mer party med tillgång till några av dina uppgifter. Om detta stör du, inte registrerar och använd inte listan delning.

Weber är på Grill för iPad

$ 4,99

Denna app har en hel del recept för grillning och BBQ-ing, och dessa recept har underbara bilder och lätt följ anvisningarna. Men du kan också hitta en rad How-To: s som täcker allt från grillning grunderna till enskilda matlagningstekniker.

Den How-To: s är en kombination av steg-för-steg-instruktioner och fotografier för varje steg. Om du någonsin undrat hur att skala en räka eller hur man använder en skorsten förrätt, hittar du mer än 100 How-To: s som besvara dessa frågor och många fler.

170,000+ Recept - Big Ugn / Big Ugn Pro

Gratis / $ 9,99

Denna app fungerar som en iPad-gränssnitt för BigOven.com, ett recept-och-cuisine webbplats. Det finns mer än 170.000 recept tillgängliga, och iPad-versionen av denna app erbjuder ett bra sätt att bläddra allt innehåll. Du kan betygsätta varje recept, och det finns funktioner som Pröva Snart Recept, överblivna guiden, vad är för middag, och Random recept. En gratis version är ad-stödda, och en Pro-versionen lägger sådana funktioner som en livsmedelslista generator, en logg av recept som du har gjort, ett livsmedel ordlista, och mer.

Health Food Store Locator

$ 2,99

Att hitta en butik som specialiserat sig på ekologiska och andra hälsokost kan vara svårt - speciellt när du reser - men hälsokostaffär Locator kan ändra på det. Den använder Google Maps för att hitta endast de butiker i denna kategori, och du kan filtrera resultaten efter närhet till din plats eller ett visst postnummer. Denna app är inte särskilt vacker, men om du vill ha ett enkelt sätt att hitta en hälsokostaffär, det ska göra susen.

Wiki Cocktail Maskin HD

Ledig

Denna app är ett roligt sätt att hitta alkoholhaltiga drinkrecept, särskilt på fester. Den viktigaste funktionen är en Randomizer - Tryck på Shake-knappen för att få ett slumpmässigt drink, komplett med ett fotografi ingredienser och riktningar. Du kan också bläddra genom Taste, ande, eller namn, och du kan ställa mätningarna att vara antingen Imperial (genom uns) eller metriska. Med 62 recept, är det enda den behöver fler recept.