Läcker Crock Pot Cream Cheese Kyckling

February 2

Jag insåg aldrig hur händig lerkruka krukor var förrän jag kom ut till college och fick laga mat själv. Jag var helt borta på lerkruka potten fram och tills min rumskompis visade mig underverk lerkruka potten matlagning, var jag lite vilse. En av mina favorit lerkruka potten rätter involverar kyckling och, ja,, (och, naturligtvis,. En lerkruka potten) Detta recept är cream cheese så lätt och enkelt, och om du servera den med lämpliga sidorätter blir det en hit oavsett vilken kväll i veckan det är. Med en maträtt denna enkla, du verkligen kan ha det någon kväll i veckan.

Här är de ingredienser som du behöver:

  • 4 tinade kycklingbröst
  • Ett paket med färskost
  • 1 paket med god krydda italiensk dressing

Om du är obekant med lerkruka potten matlagning, jag ska ge er lite bakgrund eller grundläggande information som du hittar värdefulla innan du börjar göra din lerkruka potten kycklingrätt. Lerkruka krukor är i grunden långsam spisar som tillåter dig att göra läckra måltider utan att ta upp all din tid på en eftermiddag. Din lerkruka potten har vanligtvis två eller tre värmeinställningar, och ju förr du vill att din måltid görs, desto varmare värmeinställning du måste använda. Om du har mer tid att låta kycklingen kock, låt den koka på en lägre värmeinställning.

Kontentan av lerkruka potten matlagning är att du slänger i en massa ingredienser tillsammans och sedan de magiskt laga mat tillsammans för att göra en läcker måltid redo för dig när du kommer hem från jobbet eller skolan. Med denna recept, måste du lägga alla ingredienser i. (Och återigen, se till att kycklingbröst är helt tinade. Det kan vara bäst att ta ut kycklingbrösten kvällen innan och låt dem tina upp det sättet .) Vad gör just detta recept unika är cream cheese. Inte bara dumpa färskost i och förväntar sig ett adekvat smälta och fördela jämnt. När du sätter färskost i lerkruka potten, använda en stor sked att sprida mjukost runt kycklingen och även se till att få den italienska dressing mix noggrant spridas i cream cheese och på kycklingen. Tricket att detta recept är helt enkelt att se till att cream cheese och italiensk dressing mix är väl kombineras och sprids.

Allt du behöver göra är att slå på lerkruka potten och koka den för fyra till sex timmar. Det kommer definitivt att bli en hit! Och om du servera den med lite ris och morötter, kommer du att ha en läcker måltid för ett vardagligt sorts natten. Njut!