Vad Är Meat Processing Industry?

August 16

Den köttindustri omfattar alla företag, person eller enhet som har ett finger med i bearbetningen av kött, distribution och försäljning av slutprodukten, och även reklam för dessa produkter. Behandling av kött innebär slakt av djur, skära kött, inspektera den för att se att det är säkert för konsumtion, förpackning det, bearbeta den till andra produkter såsom korv eller lunch kött, leverera den till butikerna, och sälja den till kunder. Ranchägare som höjer djuren kan också betraktas som en integrerad del av köttindustri, eftersom de kommer att leverera råvaror för att göra vissa livsmedelsprodukter.

Slaktare är en viktig del av köttindustrin, eftersom dessa människor är ansvariga för rengöring och skära köttet från djurkropp. Butchers arbetar ofta i slakterier, platser där boskap och andra djur avlivas, flådd och rengöras så att köttet kan användas för livsmedel. En slaktare kan också arbeta på en livsmedelsbutik eller köttmarknaden, skära köttet beställas från distributörer. Den köttindustri är en separat enhet från Köttproduktion, dock; bearbetning innebär att ta köttet i sin råa form och förvandla det till en annan produkt som är säljbar, säkert för konsumtion, och attraktivt för konsumenterna. Butchers kommer därför att ha ett finger med i denna behandling också.

Förpackningar är ofta en viktig del av köttindustri, eftersom charkuteri tar ofta på blanketter som inte är naturliga former. Korv, till exempel, är ibland säljs i rörliknande plomberats på vardera änden med en metallspänne. Korv säljs i knippen av åtta i många fall, och de vanligen ingår i en plastficka. Lunchkött kan paket ett antal olika sätt beroende på storleken och kvantiteten av det kött som säljs.

Reklam bearbetat kött kan vara en utmaning, särskilt i samhällen som värderar näring över smak eller användarvänlighet. Bearbetade kött kan vara ohälsosamt i många fall på grund av kemikalier som tillsätts till köttet under bearbetningen, samt fett och kolesterol inneboende i köttkonsumtion. Annonsörer kan hyras för att betona de näringsmässiga fördelarna med bearbetat kött, liksom andra fördelar med produkten, för att visa konsumenterna nackdelarna uppväger inte de potentiella fördelarna med att köpa produkten. Annonsörer kan också skapa logotyper, designa konstverk för förpackningar, utveckla slagord och mycket mer.

  • Varm korv.
  • Olika styckningsdelar av griskött.
  • Lunch kött som används för smörgåsar är en del av köttindustrin.
  • Slaktare är en viktig del av köttindustrin, eftersom de rengör och skär köttet som kommer att säljas till allmänheten.
  • Vissa slaktare processkött ute hos livsmedelsbutiker, inklusive att göra korv av lägre köttbitar kvalitet.
  • Hamburger för grillning är gjort som en del av köttindustrin.
  • Ranchers är en integrerad del av köttindustrin.
  • Göra korv är en form av köttberedning.