Vilka är de olika typerna av Smartphone Cases?

February 21

De olika typerna av smartphone fall tillgängliga är i allmänhet avsedda att både skydda telefonen och lägga estetik, även om vissa uppnå dessa mål bättre än andra. Det finns hundratals olika smartphonefall tillgängliga för alla smaker, och de varierar i pris baserat på sina tillverkningsmaterial, samt eventuella garantier som gjorts om att skydda telefonen eller livslängden av ärendet. De vanligaste typerna av ärenden har designer fall läder fall, och slagtålig väska som är utformade för att skydda telefonen om den tappas.

Designer fall är några av de mest populära smartphone fall. Dessa är ofta tillverkade av hård plast eller silikon, och helt enkelt glida över toppen av telefonen. De har ofta inte skydda skärmen alls, men kommer i stället ändra utseendet på telefonen. Dessa typer av ärenden finns i hundratals olika färger och mönster; Dessutom vissa webbplatser erbjuder kunderna möjlighet att skräddarsy en smartphone fall antingen genom att använda utforma verktyg på hemsidan eller genom att ladda upp en favorit foto. Att foto kommer då att förvandlas till ett mål och skickas till kunden, som sedan kan enkelt lägga den på hans eller hennes telefon.

Andra populära designer smartphonefall är läder fall. Dessa är ibland lite dyrare, och kan erbjuda en flip lock som även skyddar skärmen på telefonen när den är stängd. Dessa är också tillgängliga i olika färger och mönster, och ofta kommer från populära modedesigners också, som är några av de dyraste alternativen. Designer fallen är roligt, men de erbjuder inte mycket skydd mot telefonen om den tappas eller kastas in i en handväska eller väska; i detta fall kan ett slagtåligt fall vara en bra satsning.

Slagtålig och skyddssmartphone fall är ofta gjorda av plast också, men de är ofta gjorda av ett mjukt silikon "hud" som passar tätt över telefon och hjälper till att absorbera effekten av ett fall, vilket kan bidra till att förhindra brott eller sprickor i locket eller skärmen. Dessutom är dessa typer av smartphonefall kommer ofta med skärmskyddsöverdrag, som är tydliga plastskydd som anbringar på skärmen på telefonen och hjälper till att förhindra repor. Dessa fall kan också omfatta hamnarna i telefonen, för att förhindra att damm och smuts från att komma in. Aktiva människor i allmänhet tycker att man väljer ett skyddande fodral som detta är det bästa alternativet.

  • Yngre smartphone-användare personifierar ofta sin enhet med anpassade fall.
  • En smartphone.